Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"rozterki remontowe" na finishu (zdjęcia)!!!!

madzia.a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madziu, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci przede wszystkim zdrówka!

Niech te Święta będą radosne, spokojne i ciepłe! Niech Ci pomysłów nie brakuje, mieszkanko się pięknie remontuje a twoja buzia niech się raduje!

Spełnienia wszystkich marzeń życzy Joanna.

Bardzo ci dziękuje! Dopiero teraz przeczytałam :oops:

Dlatego życze udanego sylewstra, spełnienia wszystkich marzeń, oraz aby nadchodzący rok był jeszcze lepszy niż obecny!

Dzięki za pamięc! Pozdrawiam!

asulko, czy mogłabyś mi doradzić w sprawie tej kanapy. Wiem, że urodziwa to ona nie jest, ale niestety musi zostać :(

Tak jak w podpisie zdjęcia, wszystko co znajduje wokół kanapy jest do wymiany. Stolik będzie kupiony do kompletu mebli, dywan jednokolorowy beżowy. Ściany będą również w odcieniu beżu. Zastanawiam się czy lepiej kanapa wyglądałaby gdybym zmieniła kolor tych poduszek na taki jak reszta kanapy czyli rudy, czy może lepiej tak jak jest teraz czyli ciepły beż?

http://www.voila.pl/308/5mxv9/index.php?1

Madziu myślę że możesz te poduchy zmieniać w zalezności od nastroju :wink:

Wydaje mi się, że przydałoby sie to wszystko ożywić jakimś zdecydowanym kolorem. Tylko nie wiem jakim :cry: nic mi teraz do głowy nie przychodzi.

Jak wszystko urządzisz, będziesz już miała dywan, pomalowane ściany, mebelki to wtedy zobaczysz jak ci to będzie wizualnie pasować i myśle że wtedy łatwiej będzie dobrać jakieś dodatki. A nie myślałaś żeby za tą kanapą dać tapetę np tak jak na tym zdjęciu z deccorii (tym z tymi "naszymi" mebelkami)

Madziu myślę że możesz te poduchy zmieniać w zalezności od nastroju :wink:

Wydaje mi się, że przydałoby sie to wszystko ożywić jakimś zdecydowanym kolorem. Tylko nie wiem jakim :cry: nic mi teraz do głowy nie przychodzi.

Jak wszystko urządzisz, będziesz już miała dywan, pomalowane ściany, mebelki to wtedy zobaczysz jak ci to będzie wizualnie pasować i myśle że wtedy łatwiej będzie dobrać jakieś dodatki. A nie myślałaś żeby za tą kanapą dać tapetę np tak jak na tym zdjęciu z deccorii (tym z tymi "naszymi" mebelkami)

Nie wiem czy taki kolor tej tapety bedzie pasował do kolory kanapy?

Ta tapeta jest zbyt ryzykowna. Bo albo wyszłoby bardzo fajnie, albo tragicznie. Dlatego wole bezpieczniejsze rozwiązanie.

• 2 weeks później...
Madziu, jak idzie remont w nowym roku? Coś sie u Ciebie zmieniło? Pozdrawiam :)

Niedługo rozpoczynamy remont pokoji :)

Narazie mam odnowioną szafke i wieszak w przedpokoju- czyli to czego najbardziej się bałam, bo nie umiałam dopasować koloru do drzwi. Ale wyszedł ciemny brąz wpadający w rudy- kolor przepiękny :D i do tego pasuje do drzwi!

Znalazłam rownież piękne panele, mam nadzieje, ze mąż nie będzie robił problemów, bo on chce panele z innej firmy :x

Tapete do małego pokoju mam zamówioną z katalogu, bo chce dwie ściany niebieskie i dwie zielone, a nigdzie nie potrafiłam znaleźć takiej samej tapety w tych dwóch kolorach.

• 1 month później...

wklejam efekt czteromiesięcznego remontu, robionego własnymi rękami .Narazie tylko część mieszkania, bo nie wszystkojest jeszcze zrobione. Z góry przepraszam, za bałagan- fotki robione były na szybko. Jutro spróbuje zrobić kolejne. Bardzo prosze o komentarze.

http://www.voila.pl/253/12m11/

No, pewnie odetchnęłaś z ulgą, że masz to już za sobą. Bardzo podobają mi się mebelki w salonie (z ulubionym przeze mnie storczykiem) + delikatny kolorek na ścianie - super. Pokaż jeszcze część wypoczynkową :)

Kanapa i fotele nie są zbytnio urodziwe. Kupowałam je 5 lat temu. Dzisiaj postaram się zrobić zdjęcie.