Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ma ktoś te kafle w swojej łazience? polcolorit greta

prystelka

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 1 year później...

Witam mam zapytanie odnosnie uzywania pomieszczenia wyplytkowanego płytkami greta

czy po dluzszym okresie uzytkowania nic sie z nimi nie dzieje tj nie wycierają się itp oraz jak ma sie sprawa z utrzymaniem czystosci na takiej powierzchni plytek

jezeli mozna prosze o wiecej zdjec owej łazieneczki

bardzo mi sie podobają te płytki - w poniedzialek chce je zamowic chociaz niezle sie natrudzilem zeby znalezc sklep ktory mi je sprowadzi

Pozdrawiam i prosze o opinie

• 2 weeks później...
Witam mam zapytanie odnosnie uzywania pomieszczenia wyplytkowanego płytkami greta

czy po dluzszym okresie uzytkowania nic sie z nimi nie dzieje tj nie wycierają się itp oraz jak ma sie sprawa z utrzymaniem czystosci na takiej powierzchni plytek

jezeli mozna prosze o wiecej zdjec owej łazieneczki

pewnie już za późno ale dopiero przeczytałam watek ;)

U mnie po roku czasu nic się nie wyciera ;)

Na ciemnych jednak widac ślady kropel. Płytkami ciemnobrązowymi mamy wyłożona ściankę koło umywalki- tam ten widok mi przeszkadza ;)

Fotki:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S3B6Gkg-PmI/AAAAAAAACLw/I2WcWhEoUD4/%C5%82azienkad%C3%B3%C5%821.jpg

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S3B6Wo8oArI/AAAAAAAACMM/Mp8F4_HNddA/prysznic.jpg