Rajfi 09.01.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jeszcze tylko malowanko mnie czeka i mozna sie wprowadzac Ale z tym przypuszczam ,że nie bedzie wiekszego problemu. najgorszy parkiey ,ale to juz mam za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ładnie ułozony ale przy równym podłozu tak to własnie powinno wygladac..ciekawia mnie 2 inne rzeczy..zaimpregnowali go..czyms jesli tak to czym,.. i dlaczego ten lakier taki matowy??hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajfi 09.01.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z tego co pamietam impregnowali to produktem primr firmy loba mam gdzies jeszcze opakowanie tego a co do lakieru to wstepnie myslalem o polmacie ale za namowa zmienilem na mat i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajfi 09.01.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 prime** sorki za literówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 prime?? a nie tak parkett care?..kurvcze musze sie dopytać sam moze coisik new wymyslili.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajfi 09.01.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z tego co mowili cykliniarze ponoc ten parkiet mozna jeszcze 2 razy cyklinowac co o tym myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Teoretycznie istnieje taka mozliwość pod warunkiem ze mocno go nie po uszkadzasz dlatego ci pisałem ze masz brac z 6 mm warstwa drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 09.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z tego co mowili cykliniarze ponoc ten parkiet mozna jeszcze 2 razy cyklinowac co o tym myslicie ?? jezeli to będą tacy sami fachowcy to i ze 4 razy. każdy szlif renowacyjny 0,5mm. Reszta patrz co Tobie zaleca ghost34. Żadnych głębokich rys, żadnych zapiaszczonych buciorów, śrubek gwoździ itp. Meble na filcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts