Julita2 27.10.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 (edytowane) . Edytowane 31 Marca 2011 przez Julita2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 27.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zażalenie do Komisji Nadzoru Finansowego. Obciążenie banku odsetakmi, karami umownymi jakie poniesiesz. Niestety kiedy transza wpłynie i czy w ogóle nikt nie wie. Mam podobnie z dombankiem. O tyle dobrze, że oni w tym stresie nie naliczyli mi raty odsetkowej, o której zawsze powiadamiali sporo wcześniej SMS-em lub na maila. Ale kasa nie wpłynęła, a potrzebna koniecznie - i z hurtowni dzwonią - jak ja do dombanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jeżeli oni nie wywiązują się z umowy, to pewnie możesz odstąpić od niej. Tylko czy tego chcesz. Niestety sytuacja jest jaka jest. W wielu bankach tak jest - jak możesz przeczytać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts