lump praski 20.01.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ameryka nie ma jeszcze prezydenta , bo dopiero za dwie godziny bedzie zaprzysiezony A ja na drugie mam Belzebubua i co z tego ? A na trzecie Kunegunda . A na czwarte Helga . A na piate i szoste ....to w ogole lepiej nie mowic . To teraz w Polsce ocenia sie ludzi pod katem jak maja na drugie ? ? A moze co jedza na d r u g i e ? To szalenie wazne ! Bo my mrozimy szampana i mamy party od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ameryka nie ma jeszcze prezydenta , bo dopiero za dwie godziny bedzie zaprzysiezony A ja na drugie mam Belzebubua i co z tego ? A na trzecie Kunegunda . A na czwarte Helga . A na piate i szoste ....to w ogole lepiej nie mowic . To teraz w Polsce ocenia sie ludzi pod katem jak maja na drugie ? Bo my mrozimy szampana i mamy party od wczoraj coz za glodne kawalki, kazdy ma prawo dla swego ulubienca miec wlasnego radosnego niknejma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Eeeee, przerabialismy to w czasie kampanii wyborczej. Wiec prosze bez reki w nocniku, moze by tak cos bardziej odkrywczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Eeeee, przerabialismy to w czasie kampanii wyborczej. Wiec prosze bez reki w nocniku, moze by tak cos bardziej odkrywczego niektorzy maja braki w wyksztalceni np. , przykladem moze byc dodawanie na "jednej rece"........ ps. a-ha - wode sie chlodzi , jak kultura nakazujehttp://img293.imageshack.us/img293/7237/zzzzzzzzzzzzzzzzzvz4.jpg, a szampana........., "niektore" oderwane granatem od pluga, to nawet mroza. a co do nocnika , to nastepuje era nacnika bez dna w ,ktory nawet chiny zagladac nie chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Phi ....i znow z reka w nocniku Pisalam o kryzysie w lecie to malo mnie tu nie zjedli chlechlechle Wszyscy juz sie z tym otrzaskalismy i dzis sie bawimy bo jutro moze byc gorzej Moze jestesmy down ale nie out ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Phi ....i znow z reka w nocniku Pisalam o kryzysie w lecie to malo mnie tu nie zjedli chlechlechle Wszyscy juz sie z tym otrzaskalismy i dzis sie bawimy bo jutro moze byc gorzej Moze jestesmy down ale nie out ! alez tu mowa o planowanym najwiekszym zadluzenie na swiecie, ktore ma byc recepta. nocnik bez dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 i to wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 proponuje zostac przy mojej interpretacji i ponownie szoła z tego nie robic. Szanowny (dr)H Święte słowa, nie róbmy szoła w tak uroczystym dla całego świata dniu. My tzw. prawdziwi Polacy i patrioci już jesteśmy przygotowani na to święto od kilku dni. Żona zaopatrzona w chusteczki, bo kobieta wrażliwa jest i płakać będzie niewątpliwie, bimber śliwkowy upędzony ( nie mrozimy u nas i tak wszystko zmarznięte),serpentyny i czapeczki sylwestrowe dla wszystkich kupione na Shellu a i kaczki dwie upieczone. Miał być indyk tradycyjnie amerykański, ale doszliśmy do wniosku , że kaczki będą jednak odpowiedniejsze.Nadzialiśmy je chałką i borówkami, Przyjdzie do nas też sporo ludzi ze wsi, bo tylko my mamy kolorowe tivi, onuce upraliśmy, ja garnitur od kościoła już założyłem a dzieciska się czarnym szuwaksem do butów na pyskach wypastowały. Teraz będziemy mieli wszyscy lepiej :" łi ken" pod przywództwem naszego zbawiciela. Nawet genialny strateg Jarosław K. powiedział, że to nasza nadzieja,ale pod warunkiem ,że Muhammed da nam tarczę. pozdrawiam w imieniu gotowych już do święta rodaków. PS wystąpiliśmy z inicjatywą, żeby zamiast świętą Trzech Króli zrobili nam wolne 20 stycznia na pamiątkę tego wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tratatatata - trzeba bylo piszczec o zadluzeniu kiedy robil go Bush z Cheneyem I co do Habeas corpus - to wole w jednym kawalku dbac o swoje potrzeby niz nie miec zadnych potrzeb bedac w paru kawalkach . No to tera zacznijcie plakac o tym zadluzeniu .....choc dzisiejszy dzien, i ci ktorzy maja troche oleju we lbie wiedza, ze nie chodzi t y l k o o pieniadze . Prosze jeszcze o wskazowki po czym poznac p r a w d z i w e go Polaka ? Dobra, robaczki, ide sie bawic a wy robta co chceta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 " A jego imie czterdziesci i cztery ..." jak to lubil mawiac wieszcz Barack Hussejn Obama zostal zaprzysiezony ! God bless America ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Miałaś się iść bawić. Biletów zabrakło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Miałaś się iść bawić. Biletów zabrakło? Robaczkom nie sprzedawali, robaczki robią co chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 chlopaki i dziewczyny biletow nie mam, ale winko z prezidents celera polewam. swietne do pieczonych kaczek. ps. i jakby ktos sie zastanawial , to zyczenia przyjmujemy w hiszpanskim http://img134.imageshack.us/img134/2893/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzvn6.jpg "spyk spanisz you in u es a". a-ha, jak to mowia prawdziwi amerykanie : "szoł mi de many" i po tym poznamy , ze nie polisz. *00:37 zabawa trwa, wiec mala korekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ps. wode sie chlodzi , jak kultura nakazuje a szampana........., "niektore" oderwane granatem od pluga, to nawet mroza. ech ludzie ....... lepiej Wam po czyms takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 20.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ps. wode sie chlodzi , jak kultura nakazuje a szampana........., "niektore" oderwane granatem od pluga, to nawet mroza. ech ludzie ....... lepiej Wam po czyms takim ? po winie bedzie lepiej. ps. zaznaczam , ze swieze nie mrozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Uuuuuaaaaa...........i co tam nowego ? Nic, ok, wlasnie wstalam wiec czas znow pojsc spac. Have a nice day. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 co za wspanialy dzien, jem zurek i ciezko pracuje. ....i jak "free people" troche zonke przyozdabiamy. potrzebuje troche ciuchow przejsciowych na 3 lub 4 tygodnie. http://img259.imageshack.us/img259/237/88633612jp6.jpg z okazji inauguracji strzelilem jej 3 "people" za 375 baksow. ....zyje sie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 z majerankiem ten żurek ?ciuchy nieciekawe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nieciekawe , to są zeznania na sprawie rozwodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.01.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie, z torebki. Ale z jajem. Jak widzimy wszyscy na zalaczonym obrazku . No, wyspalam sie. Mimo wszystko jestem jakby zmeczona......ale dlaczego trzeba sie bawic koniecznie " za biletami" ? To jakies nowe rozporzadzenie ? Cholera, w weekend w Metropolita Opera role Eurudyki spiewa Maja Kowalewska - sopran. Czuje, ze nie pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts