Zochna 21.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no i koniec uśmiechów. zaczęła się czarna rzeczywistość . podobają mi się te z niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nieciekawe , to są zeznania na sprawie rozwodowej. czasem sa ciekawe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To masz nieciekawe zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nooooo .... bo ja to przez to nigdy nie przechodziłam ciekawe jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie, z torebki. Ale z jajem. Jak widzimy wszyscy na zalaczonym obrazku . No, wyspalam sie. Mimo wszystko jestem jakby zmeczona......ale dlaczego trzeba sie bawic koniecznie " za biletami" ? To jakies nowe rozporzadzenie ? Cholera, w weekend w Metropolita Opera role Eurudyki spiewa Maja Kowalewska - sopran. Czuje, ze nie pojde zurek oba ma. na czarna rzeczywistosc , cos bardziej drozszego jak te tsy . http://img265.imageshack.us/img265/1021/zxxxxxf0.jpg a jak na rozwod , to w free people. http://img515.imageshack.us/img515/9156/zxxyq0.jpg http://img520.imageshack.us/img520/7333/zxxxjb0.jpg ps. niby ameryka i oba ma , ale zaczynaja piac od gory cieniutko. ja natomias postanowilem pobierac male oplaty w czekach na kesz, na bilety wystarczy. dolom , na male toyotki natomiast brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobre do karmienia ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobre do karmienia ...... o tak , staram sie to robic bo lump zdycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ta niebieska mnie urzekła, albo wyobraźnia zadziałała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobre do karmienia ...... koszulki, koszulki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 moja stara oba ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 rozumiem .... wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 rozumiem .... wszystko rozumiem ....ale lump nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 rozumie, rozumie .... wszystko kuma, lepiej niż inni ino się tak droczy bez końca .... a ci co nie rozumieja, że ona rozumie, to piane toczą a to dowodzi, że oni nie kumają (nie rozumieja, znaczy) zagmatwałam sie juz w tym kumaniu ... ja juz nic nie kumam .... fasolka doszla, mozna dosolic i dopieprzyc i iść spać dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 21.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nie mozna rozumiec, jak leb zamarznie po mrozonym szampanie. tadka kenediego po mrozonym do szpitala zabrali, ale zalaz mu odtajal i mogl siku do zlewu zrobic. ps. innym dlugo odtaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Lump ma wyobrażenia czasami - czasami podpuszcza wbrew sobie. Wiem że wbrew sobie, bo żeby dobrowolnie chodzić do opery - to zboczkiem trzeba być albo mieć interes w spotykaniu kogoś ważnego do zycia codziennego. Przerabiałem - to wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nie mozna rozumiec, jak leb zamarznie po mrozonym szampanie. tadka kenediego po mrozonym do szpitala zabrali, ale zalaz mu odtajal i mogl siku do zlewu zrobic. ps. innym dlugo odtaje..... nie rozśmieszaj mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo mnie brzuch potem boli a przecież szampana mrożonego nie piłam a i do zlewu nie potrafie nasikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Lump ma wyobrażenia czasami - czasami podpuszcza wbrew sobie. Wiem że wbrew sobie, bo żeby dobrowolnie chodzić do opery - to zboczkiem trzeba być albo mieć interes w spotykaniu kogoś ważnego do zycia codziennego. Przerabiałem - to wiem co mówię primo: ja tez czasem cos wbrew sobie ..... (ha ha ha) nie chcem ale muszem (ha ha ha ) secundo: może to za kare za jakies grzechy pokuta ? samoumartwienie, samoubiczowanie a zresztą pies wie dlaczego .... ale chodzi, a my nie chodzimy (ha ha ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 22.01.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 zaczęła się czarna rzeczywistość http://img294.imageshack.us/img294/9871/pierwszadecyzjavp9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.01.2009 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wlasnie sniadam. Nic nie rozumiem . Jestem za rewolucja , ale kontrolowana - tzn taka, ze nie strace a nawet zyskam. Jakis palacyk albo jeszcze lepiej dworek ( nie do remontu - niech tam juz wszystko bedzie zrobione tak jak trzeba ). Czy to moja wina, ze wam slon na ucho nadepnal ? ? ? ? i o p e r a kojarzy sie wam z tortura ? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.01.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 zgadzam się - a oni wciąż kręcą dużo filmów......I przeszłością żyją.Dogoniła ich, dla dużej większości wybór mało trafny ze względu na kolor skóry....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts