Zochna 23.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Teraz , poki jeszcze mi sie chce : deregulacje na rynku finansowym doprowadzily do obecnego kryzysu . (...) To by bylo na tyle. żaluję , że wykład nie rozpoczał się od : drogie dzieci .. czuję się ubogacona tą wiedzą i mam nadzieję, że doczeka się druku. rozumiem, że jutro będzie kartkówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.01.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Po wyborach, po zaprzysiezenieu, wiec koniec tematu Milo bylo a dyskusja tutaj to zawsze duza przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Po wyborach, po zaprzysiezenieu, wiec koniec tematu ... Dlaczego zaraz tak dramatycznie - o wyborach można jeszcze dłuugo, wszak to Forum wyborami żyje: - jaką wybrać pralkę - jaki kocioł - kolor elewacji - maszynę do szycia - jaką w ostateczności dla fascynatów wyborami polecam stronę: http://www.pkw.gov.pl/pkw2/index.jsp?place=Menu01&news_cat_id=30&layout=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 26.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 co do wyborow http://img259.imageshack.us/img259/7866/sardynkitb4.jpg to dzisiaj sa dwa: -bruschetta z sardynkami -pasta con le sarde(pasta z sardynkami) co wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 bruschetta z sardynkami rrraz proszę panie Ober!I jakiś kieliszeczek winka - jakie dziś Pan poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 swietny wybor, prawdziwego marinero http://img220.imageshack.us/img220/6611/sardynkifk3.jpg ......poszla powtorka na kolacje bez winka, ale swieze, cieple i chrupiace(maczane pieczywo w oliwce przed pieczeniem)......doprawione zwiezo mielonym pieprzem, sola morska i natka. hmmmmm, coz to byly za piekny wybor , przepraszam wybory. ps.oczywiscie z wycisnietym sokiem cytrynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Eeee... Co to ja chciałam.... Kiedy przyjedziesz do mnie coś zgrillować pysznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 sorry ...wiem o co chodzi, juz prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kiedy ja bez podtekstów pytałam. Kuffa, takie żarcie byłoby, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 bardzo zajeta jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak tam, daje pospać w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 28.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Qr...a , jestem zaj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To minie, jeszcze tylko jakiś rok - półtora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 07.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,81048,6229120,USA__Obama__wypuszczeni_z_Guantanamo_moga_uczestniczyc.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,81048,6233765,Byly_wiezien_Guantanamo_jest_w_dowodztwie_talibow.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6246966,Talibowie__Cialo_Polaka_oddamy_po_spelnieniu_zadan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Głupie to to trochę, ale w temacie więc wklejam Wyznanie Baracka Obamy Drogi bialy kolego i kolezanko! Powinienes zrozumiec kilka rzeczy: Kiedy sie rodze, jestem czarny. Kiedy dorosne, jestem czarny. Kiedy prazy mnie slonce, jestem czarny. Kiedy jest mi zimno, jestem czarny. Kiedy jestem przerazony, jestem czarny. Kiedy jestem chory, jestem czarny. Kiedy umieram, jestem czarny. Ty bialy kolego: Kiedy sie rodzisz, jestes rózowy. Kiedy dorosniesz, jestes bialy. Kiedy prazy cie slonce, jestes czerwony. Kiedy jest ci zimno, jestes fioletowy. Kiedy jestes przerazony, jestes zielony. Kiedy jestes chory, jestes zólty. Kiedy umierasz, jestes szary. I ty, masz czelnosc nazywac mnie kolorowym? Już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Już! no, już. rzeczywiście takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.10.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Tak dla milego przypomnienia co kto mial do powiedzenia - oczywiscie szalenie merytorycznego i milego O le o le o le o le Bawimy sie, cieszymy sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Powiedz mu, ze jak umie liczyc to niech liczy najpierw na siebie ....a pozniej na swoj rzad, ktory wybral Na amerykanskiego prezydenta raczej nie a nawet na pewno nie Nawet ja na niego nie licze jesli chodzi o wybor plaszcza - ale na pewno licze na to, ze zmieni kierunek polityki energetycznej mojego kraju a co za tym idzie na swiecie.... Plus jest wyksztalcony i inteligentny, pracowity , ma duze poczucie humoru i dystans do swojej osoby, instynkt polityczny i spoleczny, jest mily dla oka i ma swietny usmiech. No i ma fantastyczna zone i dzieciaki. No prosze ! I dostal Nobla z mojej rekomendacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.10.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nieszczescie z tym grzybem ........ Nie napisalam nigdzie ze licze na spelnienie wszystkich obietnic bo sytuacja jest trudna i sie zmienia .......ale licze na zmiane polityki energetycznej kraju plus zakonczenie 2 ( d w o c h ) wojen z jak najmniejszym uszczerbkiem dla USA. Czeka na to rowniez 140 tys obywateli - zolnierzy ......... bedzie ciezko Ale dlatego lepiej, ze jest lubiany i popularny , przystojny, pracowity i inteligentny Mial moj glos od poczatku I jestem znacznie, znacznie lepsza od niejednego " profesjonala - gegaly " z polskiej telewizji - u - ha - ha - ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.10.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ja lubie jak zostawiaja slad swojego toku myslenia i stanu swiadomosci....to bardzo ciekawe. Do czego sluza watki i wypowiedzi.....w koncu do czegos . Milo sie je czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts