lump praski 02.11.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A gdzie mialby go ten niedzwiedz poturbowac, ze sie tak z ciekowosci zapytam ? Wybory w NZ nie sa gorsze od tych w US ale US jakby wplywa mocniej na nasze losy .....chcial nie chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jeden....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.11.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jeden....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dwu malutkim MurzyniątkomW słońcu minki coraz rzedną...Jedno zmarło z porażenia -I zostało tylko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.11.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Start ........... Go, Barack, go ! ! ( Chociaz dzis to juz tylko formalnosc . ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja jemu kibicuję Cpt_Q ...Twoje wierszyki mnie rozwaliły ...masz talent wczoraj na rmf'ie se żartowali : ile jajek ma Barack? no, ...obama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.11.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 To istnieje taka stacja radiowa ? Musi byc cholernie popularna jesli wali takie zarty. Prima sort - no, rozwalaja - i wierszyki i zarty . Nie tylko lubie Baracka ale i na niego glosowalam. Mam nadzieje,ze bedzie moim prezydentem ( i to niezlym ) przez nastepne 4 lata. Bush i jego administracja odchodzi w pogardzie i nieslawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ...masz talent ... to nie ja : "Dziesięciu Murzynków" Agatha Christie Dziesięć małych Murzyniątek Jadło obiad w Murzyniewie, Wtem się jedno zakrztusiło - I zostało tylko dziewięć. Dziewięć małych Murzyniątek Poszło spać o nocnej rosie, Ale jedno z nich zaspało - I zostało tylko osiem. Rzekło osiem Murzyniątek: Ach, ten Devon - to jest Eden, Jedno z nich się osiedliło - I zostało tylko siedem. Siedem małych Murzyniątek Chciało drwa do kuchni znieść; Jedno się rąbnęło w głowę - I zostało tylko sześć. Sześć malutkich Murzyniątek Na miód słodki miało chęć, Jedno z nich ukłuła pszczółka - I zostało tylko pięć. Pięć malutkich Murzyniątek Adwokackiej chce kariery. Jedno się odziało w togę - I zostały tylko cztery. Cztery małe Murzyniątka Brzegiem morza sobie szły, Jedno połknął śledź czerwony - I zostały tylko trzy. Trzy malutkie Murzyniątka Poszły w las pewnego dnia; Jedno poturbował niedźwiedź - I zostały tylko dwa. Dwu malutkim Murzyniątkom W słońcu minki coraz rzedną... Jedno zmarło z porażenia - I zostało tylko jedno. Jedno małe Murzyniątko Poszło teraz w cichy kątek, Gdzie się z żalu powiesiło - Ot, i koniec Murzyniątek. (tłum. Włodzimierz Lewik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 04.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 podobno Obama obiecał pracę dla każdego Amerykanina....... Jego poparcie wśród afroamerykan spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 o cholera, teraz to podpadłem. Jak przetłumaczyć wierszyk na "Dziesięciu małych afroamerykanów" Albo "Afroamerykanin Bambo w Afryce mieszka" Prze...ane .. Lumpie ratuj - Ty się znasz - jesteś w temacie. W razie czego obronisz mnie przed gniewem Króla Lwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no ty chyba chcesz żebym oślepła ...mniejszymi to sie juz nie dało? wierszyk super ...nie znałam wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Agatha i ten co pisał o Bambo (Tuwim, czy Brzechwa? żyli w czasach nieco innej świadomości rasowej. Ja o Barracku za wiele nie wiem i w sumie to te wybory średnio mnie obchodzą, ale wydaje mi się, że można o nim coś niecoś więcej powiedzieć niż tylko o kolorze jego skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 W Ameryce właśnie wybiła 6 rano.... lokale otwarte wybory najpotężniejszego mocarstwa na świcie rozpoczęte, oczy skierowane na USA.....kurcze tylko jakoś mnie osobiście to ....mało obchodzi ....mało...bo to nie ma najmniejszego znaczenia dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no ty chyba chcesz żebym oślepła ...mniejszymi to sie juz nie dało? wystarczy kliknąć "cytuj" i bez wysyłania sobie czytnąć. Albo wkopiować do notatnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja za leniwa baba ze wsi jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 w sumie to te wybory średnio mnie obchodzą. No chyba żartujesz i naprawdę nie pogrążasz się w żałobie 11 września każdego roku i nie poprzysięgasz zemsty za dramat WTC? I wybierając garsonki nie odwzorowujesz nienagannego stylu Condoleezzy Rice??? Nie kochasz naszej jedynej prawdziwej ojczyzny Ameryki??? Tej która MUSI każdemu w duszy grać bo przecież ma taki wpływ na nas Polaków?? Wstydziłabyś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ...I wybierając garsonki nie odwzorowujesz nienagannego stylu Condoleezzy Rice??? ... Teraz to się w perkal i paciorki trzeba zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no ba, ja od rana biegam po biurze z twarzą pomalowaną w gwieździsty deseń i wyśpiewuję radośnie The Star-Spangled Banner Kapitanie, zostawiłem Ci maleńką wiadomośc na gg BTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie mam ani jednej garsonki. Za młoda na to jestem Do USA mam chyba zdrowy stosunek, tzn. nie palę zniczy 11 września, ale owszem, uważam, że znalazłoby się tam trochę wzorów do naśladowania. W końcu kraj, który zrodził B.B.Kinga i Metallicę nie może być tak do końca beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale "starą Metallicę" - do czarnej płyty ...potem już są do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts