Cpt_Q 04.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 najnowsze doniesienia: 1. Lewis Hamilton - McLaren 2. Felipe Massa - Ferrari 3. Kimi Raikkonen - Ferrari .4. Robert Kubica - BMW Sauber czarno to widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 "Dziesięciu Murzynków" Agatha Christie Dziesięć małych Murzyniątek Jadło obiad w Murzyniewie, Wtem się jedno zakrztusiło - I zostało tylko dziewięć. Dziewięć małych Murzyniątek Poszło spać o nocnej rosie, Ale jedno z nich zaspało - I zostało tylko osiem. Rzekło osiem Murzyniątek: Ach, ten Devon - to jest Eden, Jedno z nich się osiedliło - I zostało tylko siedem. Siedem małych Murzyniątek Chciało drwa do kuchni znieść; Jedno się rąbnęło w głowę - I zostało tylko sześć. Sześć malutkich Murzyniątek Na miód słodki miało chęć, Jedno z nich ukłuła pszczółka - I zostało tylko pięć. Pięć malutkich Murzyniątek Adwokackiej chce kariery. Jedno się odziało w togę - I zostały tylko cztery. Cztery małe Murzyniątka Brzegiem morza sobie szły, Jedno połknął śledź czerwony - I zostały tylko trzy. Trzy malutkie Murzyniątka Poszły w las pewnego dnia; Jedno poturbował niedźwiedź - I zostały tylko dwa. Dwu malutkim Murzyniątkom W słońcu minki coraz rzedną... Jedno zmarło z porażenia - I zostało tylko jedno. Jedno małe Murzyniątko Poszło teraz w cichy kątek, Gdzie się z żalu powiesiło - Ot, i koniec Murzyniątek. wierszyk zaje...fajny -młodsza córa po przeczytaniu miała uczucia mieszane, starsza prawie się turlała ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 najnowsze doniesienia: 1. Lewis Hamilton - McLaren 2. Felipe Massa - Ferrari 3. Kimi Raikkonen - Ferrari . 4. Robert Kubica - BMW Sauber czarno to widzę.... Robercika mi żal ...tyle samo punktów co Raikkonen .... jedno zwycięstwo przeważyło szalę .... mało brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 przepraszam (najwyżej Ponury sieknie mi bana) ale Złociutka usypia Maćka a ja nie mam do kogo kląć. Przed chwilą kurrwa obejrzałem SPECJALNE wydanie wiadomości powięcone W CAŁOŚCI wyborom w USA. Z niego dowiedziałem się, w ktorych stanach poparcie ma McCain a w których Obama, oraz tego w które kurrwa to są swing states. Jeżeli chodzi o sprawę polską zaś, dowiedziałem się od uśmiechnietego Kraśki, że wieczór wyborczy organizowany jest pod ambasadą amerykańską w Warszawie i jak chcę to mogę dołączyć... Bo my nie mamy kurrwa swoich problemów, nie mamy zwasnionegogo premiera z prezydentem i nie mamy o czym gadać. Jako ciekawostkę chciałbym dorzucić, że Barack Obama ani razu nie wspomniał o naszym kraju podczas kampanii wyborczej, McCain zaś obiecał nam wizy (??? dziwne, że nie lukratywne wakacje w Iraku). Te istotne wiadomości dostarczyły mi też dozę subtelnego humoru (Kapitanie uważaj - spodoba Ci się to) otóż wice przewodniczący moskiewskiej Dumy, Pan Władimir Żyrynowski oświadczył publicznie (reprezentując swój kraj), że jeżeli w Ameryce wybory wygra czarnoskóry to dobrze bo będzie to koniec Ameryki i wszyscy biali zaczną masowo emigrować... (prawdopodobnie do Rosji mlekiem i miodem płynącej) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a jak jeszcze raz usłyszę frazes, że oczy całego świata są skierowane na Amerykę to się porzygam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ... wice przewodniczący moskiewskiej Dumy, Pan Władimir Żyrynowski oświadczył publicznie (reprezentując swój kraj), że jeżeli w Ameryce wybory wygra czarnoskóry to dobrze bo będzie to koniec Ameryki i wszyscy biali zaczną masowo emigrować... Czytałem - cały artykuł, ten oszołom może mieć trochę racji...ale bez przesady A jak Amerykanie rozpoczną emigrację, to my im wiz nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.11.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Powiem tak..........Polska interesuje US o tyle tylko o ile moze Rosji wlozyc palec w oko i ani grama wiecej. I lepiej miec to na uwadze . Przecietnego wyborce w US Polska w ogole nie interesuje - natomiast interesuje go : A. pracaB. powszechne ubezpieczenie zdrowotneC.mozliwosc wyksztalcenia dzieci Obama zwraca sie do wyborcy amerykanskiego a nie polskiego, wiec nie musi opowiadac sie Polakom. Wasnie polskiego premiera z prezydentem nikogo na swiecie nie interesuja - malo tego , nikt nie ma pojecia kto to jest Kubica . Zirnowski to cepeliada - to Bush rozlozyl gospodarke na lopatki ( choc zaczelo sie juz za guru ekonomii i eksperta Greenspana ) , i wbrew amerykanskiej racji stanu polazl w jakies piaski i gory Afganistanu , a nie Obama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ...Przecietnego wyborce w US Polska w ogole nie interesuje... Mało tego - przeciętny amerykański wyborca nie wie nawet gdzie Polska się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 cholera - chcę posłuchać radia. Polskiego radia. Włączam "Jedynkę" oczy całego świata są skierowane na Amerykę, przełączam na "Trójkę" oczy całego świata są skierowane na Amerykę ... a na "Dwójce" muzyka eksperymentalna Dziękuję dobranoc. Posłucham sobie czegoś innego. Może gospel w wykonaniu parafii Zielonoświątkowców z Alabamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.11.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 cholera - chcę posłuchać radia. Polskiego radia. Włączam "Jedynkę" oczy całego świata są skierowane na Amerykę,........ przeglądam serwisy poświęcone Lidze Mistrzów......gdzieś w tle banery.... o wyborach w stanach .....wchodzę rano do pracy szczęśliwy z niesłuchania, nieoglądania wczoraj mediów......od koleżanki słyszę ...."Barack wygrał' ....naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 słyszę ...."Barack wygrał' ....naprawdę? naprawdę. świat ma nowego prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 05.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dziękuję dobranoc. Posłucham sobie czegoś innego. Może gospel w wykonaniu parafii Zielonoświątkowców z Alabamy... Całkiem możliwe, że ich oczy też są skierowane na Amerykę Everybody sing Hallelujah We have Barrack, thank you Lord mnie dzisiaj rozwaliła wypowiedź Barracka o czymś tam dla czarnych, białych, gejów, heteroseksualnych, niepełnosprawnych i pełnosprawnych Nie ma to jak specjalnie podkreslać różnice między ludźmi po to, żeby pokazać, że NIC ONE DLA NAS NIE ZNACZĄ jasne Niezły lans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Oh, say can you see, by the dawn's early light,What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming? chlip chlip Whose broad stripes and bright stars, chlip chlip through the perilous fight,chlip chlip O'er the ramparts we chlip chlip watched, were so gallantly chlip chlip streaming? And the rockets' red chlip chlip glare, the bombs bursting in air,chlip chlip chlip chlip Gave proof through the night that chlip chlip our flag was still there. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pieprzycie zazdrośnicy z grajdołka.A qrwa, nawet nie wiecie jak ja się cieszę , że wygrał ten Murzynek.Nareszcie wszyscy mamy ładnego prezydenta, świat będzie teraz lepszy i wszystkim się znacznie poprawi. Łącznie z Joe hydraulikiem i z tymi na Kamczatce też.Właczam dziś rano tivi i co widzę ? Nasza czarna perła przemawia. Ale, jak pięknie? Natchnionym głosem powtarza co rusz , że teraz już wszystko „możemy” a lud wzruszony mu potakuje, ze smajlem serdecznym, ze łzami w oczach i w pełnej ekstazie wtóruje, jak księdzu podczas litani w kościele - „możemy”.Ja też płakałem dzisiaj jak bóbr, bo ostatnio taki obrazek, widziany był w naszym grajdole nad Wisłą, bodaj w czasie potopu szwedzkiego – kiedy to na Jasnej Gorze, przed obliczem, też Czarnej, Panienki gawiedź przejęta wyła i Kordeckiego słuchała w ekstazie a ufała mu jak Obamie.Co ja gadam? Płakali my też tak po Stalinie i kiedy kartki na cukier znieśli. Ach jak pięknie tam było tej nocy.Dzisiaj ze spokojem otworzę gazetę, radio a nawet konserwę i słoik, i wiem ,że w najbliższym czasie nie wyskoczy już z niego Kasia Cichopek.God bless America and sejf polskich Górali stojących po wizy i daj wytchnienie tym co na azbeście, a z radia niech sączą się same czarne głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pieprzycie zazdrośnicy z grajdołka. A qrwa, nawet nie wiecie jak ja się cieszę , że wygrał ten Murzynek. Nareszcie wszyscy mamy ładnego prezydenta, świat będzie teraz lepszy i wszystkim się znacznie poprawi. chcesz po ryju za grajdołek? Lumpa już zabito naśladowco jedna Gupiś - wszyscy się cieszą a niektórzy nawet udami pocierają z tej uciechy ale Tobie łatwiej boś stamtąd. Ja też płakałem dzisiaj jak bóbr oho - to znak upływającego czasu. Tylko patrzeć aż zaczniesz popuszczać. A tak serio Wojciechu to spodziewałem się więcej - masz Baraka na macnięcie a temat potraktowałeś powierzchownie. Co jeszcze się tam dzis u Was wyprawia oprócz potakująco kiwających afro i łez wzruszenia? Opowiadaj bo mnie skręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja Ci coś dandi powiem i pozwól ,że jako miłośnik Szwejka za pomocą alegorii. motto: "Polak powinien pić polską wódkę, bo ma polski organizm". Kiedyś, pewien bardzo sympatyczny forumowicz, który wrócił po latach do Faterlandu zapytał mnie czy byłem w Ameryce ? Odpowiedziałem , że jeszcze nie, na co On bardzo roztropnie powiedział : "to jeszcze wszystko przed tobą" A tak poważnie. Obojętne mi, który wygrał. Zmartwiłbym się jedynie gdyby Obama został prezydentem Rosji. Też bym się popłakał jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Koniec z "Hi!" - od dzisiaj "Jambo!" Koniec z "okay" - od dzisiaj "hakuna matata" Lump jeszcze nie wstał, długa musiała być feta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ...A tak poważnie. Obojętne mi, który wygrał. ... Jak to mówi młodzież "mnie to gila" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 A tak poważnie. Obojętne mi, który wygrał. Zmartwiłbym się jedynie gdyby Obama został prezydentem Rosji. Też bym się popłakał jak dziś Mnie tez jest to obojętne chociaż bliżej mi do Obamy pomimo że kilka rzeczy mi zgrzyta jak im sie bliżej przyjrzeć. Po pierwsze obietnice demokratów dotyczace kolejnych zabezpieczeń finansowych dla zagrożonych banków mnie lekko niepokoją. Po drugie socjalizujące poglądy Obamy kulturze amerykańskiej są dość obce i uderzają w jej fundament. Etos cięzkiej pracy, przedsiębiorczosci i amerykańskiego snu jest wciąż silny, a poza tym stanowi wyróżnik USA. Własnie na tym Stany zbudowały swoją potęgę więc komu podoba sie wizja państwa opiekuńczego? Tylko Amerykanom napływowym. Czas zmian to nie czas rozbierania i przetwarzania podwalin. Z drugiej jednak strony za McCainem stoi Sarah Palin która swoim gadaniem doprowadza mnie do świądu. Wczoraj p.ierdoliła na jednym wydechu cały dzień. To się nazywa mieć gadane. I na koniec chciałbym powiedzieć że najbardziej się cieszę, że naszym prezydentem jest Pan Leszek bo jest ładny jak Skrzetuski i uroczo nieustępliwy. Taka nasza mała słowiańska dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Koniec z "Hi!" - od dzisiaj "Jambo!" Koniec z "okay" - od dzisiaj "hakuna matata" powstrzyma go ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts