muchomorek 14.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A nie masz w zyciu innych problemow tylko kolor skory innych ? ? ? Mnie nie interesuje specjalnie co Jackson .....wyglada, ze jest to raczej chory czlowiek. Co sie dzieje z " faktorem czasowym " ? ? ? ? bo nie zrozumialam Na inaugarcje 20 stycznia 2009 roku zapowiedzialo sie ponad milion osob i? dla mnie moze to byc 10 000 000 zapowiedzi osobowych i 1 000 000 od antropologow kulturowych. ps. co do "faktora czasowaego" zapytaj sie o niego antropologa zegarkowego, bo ja nie mam pojecia jak zwylke, o co tobie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.11.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No i wzajemnie bo ja tez nie mam pojecia o co ci chodzi Jestem antropologiem kulturalnym a czasami niekulturalnym zalezy od nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja tez nie mam pojecia o co ci chodzi to akurat mysle, ze odnosi sie do wiekszosci wypowiedzi kulturalnych interolokutorow, ktore komentujesz p.s.gadalam dzisiaj z bardzo kulturalnym lesniczym, ktoremu szkolke lesna likwiduja. Pytal czy moglby liczyc w tej kwestii na Obame ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.11.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Powiedz mu, ze jak umie liczyc to niech liczy najpierw na siebie ....a pozniej na swoj rzad, ktory wybral Na amerykanskiego prezydenta raczej nie a nawet na pewno nie Nawet ja na niego nie licze jesli chodzi o wybor plaszcza - ale na pewno licze na to, ze zmieni kierunek polityki energetycznej mojego kraju a co za tym idzie na swiecie.... Plus jest wyksztalcony i inteligentny, pracowity , ma duze poczucie humoru i dystans do swojej osoby, instynkt polityczny i spoleczny, jest mily dla oka i ma swietny usmiech. No i ma fantastyczna zone i dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 14.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 tylko nie usmarkaj sie z zachwytu nad swoja madroscia.hehe zapytanie o "faktor czasowy", to twoj wymysl, wiec lepiej sie zastanow zanim zaczniesz znowu pisac co ci slina na jezyk przyniesie. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.11.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No tak sie sklada, ze jest inteligentny i przystojny - boli cie to ? Co ty z tym "faktorem " ......... pocaluj psa w nos. Przeciez wlasnie tlumacze, ze trafil w swoj czas .......to tez trzeba umiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 14.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 boli? raczej smieszy, ze tak szybko wyszczuplily sie tobie obiecanki do jednego punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jestem antropologiem kulturalnym a czasami niekulturalnym zalezy od nastroju Tak, tak! Niektórym bywalcom to się nawet zdarza. Takie gwałtowne napady amerykańskiej empatii na przemian z atakami asertywności. W Polsce byłyby to raczej jedynie pospolite uderzenia fal gorąca i zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.11.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nieszczescie z tym grzybem ........ Nie napisalam nigdzie ze licze na spelnienie wszystkich obietnic bo sytuacja jest trudna i sie zmienia .......ale licze na zmiane polityki energetycznej kraju plus zakonczenie 2 ( d w o c h ) wojen z jak najmniejszym uszczerbkiem dla USA. Czeka na to rowniez 140 tys obywateli - zolnierzy ......... bedzie ciezko Ale dlatego lepiej, ze jest lubiany i popularny , przystojny, pracowity i inteligentny Mial moj glos od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 14.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no popatrz, jak to co niektorym "menom", sie szybko wszystko odmienia. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czeka na to rowniez 140 tys obywateli - zolnierzy ......... bedzie ciezko 140 tys. i jeden. Nie zapominaj o lesniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Powiedz mu, ze jak umie liczyc to niech liczy najpierw na siebie ....a pozniej na swoj rzad, ktory wybral A to rzeczywiście bardzo śmieszne, bo zgodnie z polską ordynacją, leśnik może sobie wybrać jedynie prezydęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Zwyczaje polityczne, ktore w Polsce wydaja sie sztuczne, Stokrotko, sa w USA tradycja narosla przez 200 lat - taka drobna roznica. To co w Polsce wydje sie agitacja polityczna jest podziekowaniem i odwolaniem sie do jednosci Ameryki w spoleczenstwie tak zroznicowanym etnicznie, kulturowo , rasowo, ekonomicznie ......ze trudno to sobie w Polsce wyobrazic. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5950332,_Arab_bedzie_myl_podlogi_u_prezydenta___Szef_kancelarii.html taa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.11.2008 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Zamierzam sie 20 stycznia swietnie bawic - moi rodacy moga sie upic na smutno. Jak zwykle zreszta . Niech im wodki nie zabraknie i niech sobie poczytaja jak ich widza Brytyczyjcy jako grupe ......... ktora podobno uprawia im drenaz budzetowy i nie tylko - nie wiem czy znajduja pocieche w tym, ze kolor skory ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 15.11.2008 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Zamierzam sie 20 stycznia swietnie bawic - moi rodacy moga sie upic na smutno. Jak zwykle zreszta . Niech im wodki nie zabraknie i niech sobie poczytaja jak ich widza Brytyczyjcy jako grupe ......... ktora podobno uprawia im drenaz budzetowy i nie tylko - nie wiem czy znajduja pocieche w tym, ze kolor skory ten sam lepiej zastanow sie na trzezwo, jaka pocieche maja ludzie przy twoim zasmarkanym "bialym" nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.11.2008 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A czy ja im kaze trzymac sie mnie kurczowo ? Sa inne , piekne, wazne i ciekawe watki na tym forum Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 15.11.2008 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A czy ja im kaze trzymac sie mnie kurczowo ? Sa inne , piekne, wazne i ciekawe watki na tym forum Polecam . ale nie takie komiczne, hehe... ludzie kochaja sie smiac z durnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.11.2008 03:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A ja lubie jak zostawiaja slad swojego toku myslenia i stanu swiadomosci....to bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 15.11.2008 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A ja lubie jak zostawiaja slad swojego toku myslenia i stanu swiadomosci....to bardzo ciekawe. .....a zarazem wypelnia pustke intelektualna oponeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.11.2008 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Moze sie czegos naucze ....pustka wypelni sie madroscia moich interlokutorow np lesnik w Polsce traci prace winny jest prezydent a od 20 stycznia to juz nawet Obama. Uczen dostal dwoje - winny jest nauczyciel itd. Najwazniejsze to znalezc zawsze winnego. :D Dlugo nie trzeba zreszta szukac - wszystkiemu winni sa w Polsce nauczyciele. Najpierw byli emeryci, pozniej lekarze ( ale wyjechali ) wiec zostali nauczyciele jako chlopiec do bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts