Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Naszej Elenki

inya

Recommended Posts

Dziękuję za gratulacje :) Brzuszek cieszy się z łaskotek ;)

Sklep z drzwiami i oknami mamy zaufany w Bełchatowie, mój mąż kiedyś pracował w tej branży i jego znajomi pracują teraz w tamtym sklepie.

Salon StylLux, ul. Bawełniana 14 Bełchatów

Polecam go szczerze, wybrałam też tam podłogi i bramę garażową i rolety zewnętrzne...Duży wybór, mają m.in. wszystko co jest w Belpolu, możecie sobie obejrzeć w Piotrkowie w Alejach 3 maja :) Jak coś to potrafią sprowadzić.

Buziaki :)

Gratuluję!!!!!

Przede wszystkim rosnącego Brzusia!!!!!!!!!!!

A także zaawansowania budowy. U nas to jeszcze trochę potrwa :cry:

Ale projekt mamy już wybrany. Chcemy dobrze przemyśleć co w środku pozmieniać.

Pozdrawiam

Trzymajcie się zdrowo :lol:

Tak. My też jesteśmy zdecydowani na Elenę. Projektu jeszcze nie kupiliśmy, ale po burzach mózgów i męczącym przeglądaniu katalogów z projektami zdecydowaliśmy się na projekt który dawno wpadł mi w oko - jak pierwszy :lol: ... i nim pozostał.

Tylko, że my rezygnujemy z garażu w tym miejscu będzie na pewno pokój i łazienka + sałna. Gabinet chcę aby był częścią salonu. Na piętrze nie mam w planach robić zmian.

Powiedz mi dużo kosztowały Was zmiany w projekcie?

Pozdrowionka :p :p

kasiak-r --> wy też miłośnicy sauny? :D Ja dałam się namówić mężowi, to będzie jego miejsce relaksu 8) Zmiany wprowadza nam architekt wnętrz, który oprócz tego robi wizualizację i wprowadza nasze wizje dotyczące wyglądu poszczególnych pomieszczeń. Także bierze pieniążki za wszystko. Dlatego nie powiem Ci ile dokładnie może was wynieść wprowadzanie zmian.

Postaram się w najbliższym czasie rozrysować chociaż tak poglądowo rozmieszczenie wszystkich ścian po zmianach, będzie łatwiej ogarnąć te moje zawiłe tłumaczenia w dzienniku :wink:

witam elenowiczów w wirze budowy :)

bardzo podobają mi się zmiany we wnętrzu, szczególnie schody wokół kominka i przez to ciekawszy salon no i cuuudny pomysł ze stawem, ale minus że przy małym dziecku trzeba będzie bardzo uważać!!!

Będę zaglądać i kibicować, pozdrawiam (mój 25tc)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

ależ się u Was dzieje! normalnie zadyszki dostaję a i tak nieuchronnie nas przegonicie :))

jak tam maluszek,pcha się już na świat? bo moje najmłodsze już 1,5miesiąca ma..nie wiem kiedy ten czas tak mija...dla mnie masakra.

Z niecierpliwością czekam na zamontowane te piękne płytki...a z czego robicie tarasy? u nas jakoś brak decyzyjności w tym temacie...ja chcę drewno, M nie za bardzo,woli trwalsze materiały...

pozdrowienia!

No też właśnie - czekają nas dwa "terminy" - porodu i przeprowadzki...

Poród...obstawiamy w ciągu tygodnia :-? Najwyższy czas...

Zapewne przez to przesunie się termin przeprowadzki - nie będę przez pewien czas w stanie nadzorować oraz jeździć i kupować "drobiazgi" do wykończenia.

Tutaj już bardziej niepewnie obstawiamy - kwestia miesiąca...może weekend majowy? :) Trzymać kciuki proszę :)

Bliźniątrodzice - już półtora miesiąca? :D Ale ten czas biegnie szybko...

Z płytkami to były przygody, ekipa się denerwowała, a my ciągle zmienialiśmy poprzednie wybory...takie niezdecydowanie :wink:

Tarasy...wszystko drewniane, na elewacji też będziemy chcieli elementy drewna, więc ma się to jakoś wszystko zgrywać ze sobą. Jeśli chodzi o schody przy wejściu, to proponowali nam kostkę, ale my wolimy płytki, prawdopodobnie jakiś gres.

Pozdrawiam cieplutko :)