inya 27.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 wpisałam się do dziennika, bo nie było komentarzy witam nie masz jeszcze komentarzy, więc pozwalam sobie tu na pierwszy wpis - jak coś przeniosę do komentarzy no czekamy na relacje pozdrawiamy więc teraz tu ponownie się wpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 i doczytałam, że brzuszek rośnie gratulacje i łaskotki od nas dla brzusia może i my się w końcu zdecydujemy dałabyś radę zaproponować w Piotrkowie sklepy z oknami i drzwiami widziałam wasze drzwi - są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 29.10.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dziękuję za gratulacje Brzuszek cieszy się z łaskotek Sklep z drzwiami i oknami mamy zaufany w Bełchatowie, mój mąż kiedyś pracował w tej branży i jego znajomi pracują teraz w tamtym sklepie. Salon StylLux, ul. Bawełniana 14 Bełchatów Polecam go szczerze, wybrałam też tam podłogi i bramę garażową i rolety zewnętrzne...Duży wybór, mają m.in. wszystko co jest w Belpolu, możecie sobie obejrzeć w Piotrkowie w Alejach 3 maja Jak coś to potrafią sprowadzić. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 z ciekawości, duże koszty są transportu z Bełchatowa? chyba muszę się zacząć rozglądać juz za oknami i drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak-r 30.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Gratuluję!!!!! Przede wszystkim rosnącego Brzusia!!!!!!!!!!! A także zaawansowania budowy. U nas to jeszcze trochę potrwa Ale projekt mamy już wybrany. Chcemy dobrze przemyśleć co w środku pozmieniać. Pozdrawiam Trzymajcie się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 30.10.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 anetina --> o koszty transportu do Piotrkowa musisz się już sama dowiadywać, my mamy gratis...ale mój mąż mi tu podpowiada, że wy chyba też nic nie zapłacicie A tak w ogóle...gdzie się dokładnie budujecie? kasiak-r --> czy wy też macie Elenkę? Pozdrawiam cieplutko [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 aż się w końcu muszę zacząć interesować cenami i coś zamówić może pora my budujemy się na wsi, zaraz za miastem w stronę Sulejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak-r 31.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Tak. My też jesteśmy zdecydowani na Elenę. Projektu jeszcze nie kupiliśmy, ale po burzach mózgów i męczącym przeglądaniu katalogów z projektami zdecydowaliśmy się na projekt który dawno wpadł mi w oko - jak pierwszy ... i nim pozostał. Tylko, że my rezygnujemy z garażu w tym miejscu będzie na pewno pokój i łazienka + sałna. Gabinet chcę aby był częścią salonu. Na piętrze nie mam w planach robić zmian. Powiedz mi dużo kosztowały Was zmiany w projekcie? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 02.11.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 kasiak-r --> wy też miłośnicy sauny? Ja dałam się namówić mężowi, to będzie jego miejsce relaksu Zmiany wprowadza nam architekt wnętrz, który oprócz tego robi wizualizację i wprowadza nasze wizje dotyczące wyglądu poszczególnych pomieszczeń. Także bierze pieniążki za wszystko. Dlatego nie powiem Ci ile dokładnie może was wynieść wprowadzanie zmian. Postaram się w najbliższym czasie rozrysować chociaż tak poglądowo rozmieszczenie wszystkich ścian po zmianach, będzie łatwiej ogarnąć te moje zawiłe tłumaczenia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak-r 02.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ok.Dzięki.Pozdrowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej! Gratuluję dziennika, no i oczywiście domu Trzymam kciuki i mam zamiar tu zaglądać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 07.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 witam elenowiczów w wirze budowy bardzo podobają mi się zmiany we wnętrzu, szczególnie schody wokół kominka i przez to ciekawszy salon no i cuuudny pomysł ze stawem, ale minus że przy małym dziecku trzeba będzie bardzo uważać!!! Będę zaglądać i kibicować, pozdrawiam (mój 25tc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.12.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przeszklony dom super wygląda a odnośnie stawu - rzeczywiście przy dziecku jest zawsze jakiś strach pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 30.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Domek zapowiada się bardzo fajnie:) Planuję te same drzwi z CALa, też w złotym dębie a z ciekawości - jakiej firmy bramę macie? Pozdrawiam i powodzenia w dalszych działaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 no dawno nic się nie działo w dzienniku no to lada moment koniec budowy i maluszek na świecie łaskotki dla brzuszka przesyłam na kiedy chcecie się przeprowadzić? a kiedy dokładniej termin? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 22.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ależ się u Was dzieje! normalnie zadyszki dostaję a i tak nieuchronnie nas przegonicie ) jak tam maluszek,pcha się już na świat? bo moje najmłodsze już 1,5miesiąca ma..nie wiem kiedy ten czas tak mija...dla mnie masakra. Z niecierpliwością czekam na zamontowane te piękne płytki...a z czego robicie tarasy? u nas jakoś brak decyzyjności w tym temacie...ja chcę drewno, M nie za bardzo,woli trwalsze materiały... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 22.03.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No też właśnie - czekają nas dwa "terminy" - porodu i przeprowadzki... Poród...obstawiamy w ciągu tygodnia Najwyższy czas... Zapewne przez to przesunie się termin przeprowadzki - nie będę przez pewien czas w stanie nadzorować oraz jeździć i kupować "drobiazgi" do wykończenia. Tutaj już bardziej niepewnie obstawiamy - kwestia miesiąca...może weekend majowy? Trzymać kciuki proszę Bliźniątrodzice - już półtora miesiąca? Ale ten czas biegnie szybko... Z płytkami to były przygody, ekipa się denerwowała, a my ciągle zmienialiśmy poprzednie wybory...takie niezdecydowanie Tarasy...wszystko drewniane, na elewacji też będziemy chcieli elementy drewna, więc ma się to jakoś wszystko zgrywać ze sobą. Jeśli chodzi o schody przy wejściu, to proponowali nam kostkę, ale my wolimy płytki, prawdopodobnie jakiś gres. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czyli teraz nic innego jak życzyćłatwego i szybkiego rozwiązania, no i zdrowego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 23.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 proszę o ujawnienie jakiejs wizualizacji elewacji w takim razie co do wybierania wykończeniówki, to z takim maleństwem najlepiej, póki tylko je i śi, później będzie coraz gorzej,posłuchaj rady mamy weteranki hihi, my już w mrozy zamiast werandowania miałyśmy sklepowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts