inya 25.03.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Przy obmyślaniu elewacji wzorowaliśmy się troszkę na tym projekcie: http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=85290&keys=2&int_1gteq=100&int_1lt=120&offset=47&w=yes&backcmd=Collection Zobaczymy co wyjdzie "w praniu" Będę słuchała niezastąpionych rad mamy weteranki Póki co z każdym dniem zaczynam się coraz bardziej denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 25.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nerwom się nie dziwię...następnie będzie radość,że dzidziuś już na świecie jak już si e upewnisz że dziecko zdrowe to hormony zwariują i ciekawe czy będziesz 2 dni wyć bez powodu jak ja po każdym porodzie W każdym razie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 04.04.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wyłam jeden - konkretnie Nadal mi się czasem zdarza Dziękuję za kciuki, przydały się Niedługo kolejne zdjęcia z budowy - robi mój małż, z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 wielkie gratulacje:) śliczną macie córunię łaskotki w stópki dla malutkiej księżniczki no to jeden pokoik już zamieszkany przez lokatorkę trzeba teraz .. pomyśleć o mieszkańcu drugiego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 05.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 córcia piękna, ale brak informacji jak przebiegł poród, jakimi wymiarami córci cieszą się dumni rodzice no i jak sobie radzicie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 05.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a imię juz ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego! http://alekartki.pl/kartki/7/352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczypiorek.75 16.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Gratuluję narodzin córeczki i życzę powodzenia w macierzyństwie i ojcostwie. A maluszka całuję w malutkie stópki. Przeszukując forum muratora spotkałam Waszą budowę i bardzo się ucieszyłam, że są też ludzie z moich okolic Mieszkamy z mężem i córcią w Bełchatowie i wykańczamy nasz dom, a raczej to on nas wykańcza Patrząc na fotki z Waszej budowy - szczerze podziwiam tempo prac i efekty końcowe. Nam udało się wykończyć dół i tam przeprowadziliśmy się po narodzinach pociechy a teraz zmagamy się z górą. Nie ma to jak zrobić wszystko od razu - jeden bałagan i koniec. Mam nadzieję, że będziemy mogły jeszcze podzielić się doświadczeniami i komentarzami na temat zasobów ludzkich i materiałów budowlanych z naszego terenu. Teraz szukamy ekipy do kostki i sklepu z kostką w dobrej cenie, a do tego fachowców, którzy sprawnie ogrodzą nam działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no kochana cos zanedbujesz swoj dziennik, ale pieknie tam u Was,pewnie mieszkacie rodzicujecie i macie w nosie znajomych z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 i ja się przypominam co tam przyniósł maj?czerwiec?lipiec?sierpień? może pochwalicie się ? chociażby rosnącą córcią ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania kornecka 02.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam Gratuluję domku:) Sledze jego budowe juz bardzo dlugo. Ciekawa jetem jak wygląda teraz w wersji finalnej:) My tez zakupilismy ten projekt ( już dawno) i po ponad 1,5 roku staran wreszcie dostalismy pozwolenie na budowe. Teraz czas na starana o kredyt co w czasach kryzysu nie bedzie najlatwiejsze:) Ale mam nadzieje, ze na wiosne ruszymy z budow. CZy bede mogla liczyc na porady doswiadczonej inwestorki?? Pozdrawiam Cieplutko Ania:) P.S licze na to, ze jeszcze pojawia sie jakies zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 21.09.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Wybaczcie, lada moment wrzucę jakieś aktualizacje. Trochę nas przystopował brak pieniążków i brak czasu, ale jak położę tapetę w kuchni to zaraz wrzucę fotki Córeczka rośnie, najważniejsze Aniu --> służę pomocą jak tylko się da Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 puk puk puk jak się mieszka w nowym domku? jak córcia? pewnie rośnie jak na drożdżach pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madel 29.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam, Dziękuje za wpis w dzienniku Jak sie Państwu mieszka? Może jakieś nowe fotki mogłyby się pojawić w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 04.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 czesc, dawno cie nie bylo..jak uroki macierzynstwa? niesmialo dodam ze czekamy na nowe fotki..pozdrawiam z okolic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 04.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 doczytalam ze czekasz na stolarza jakis czas temu..czy moglabym prosic o namiary jezeli jestes zadowolona z efektów pracy moze byc na priv..dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, czekam na zdjęcia postępów z pięknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 15.03.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 I ja jestem ciekawa jak Wam się mieszka w nowym domku i jak się czuje córunia? Mam takie pytanko: z jakiej firmy jest ten kamień? Jak się nazywa? Czy to jest może Mexicana z firmy STEGU?POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.01.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 poprosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts