ersste 27.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 zalezy mi na zaznaczeniu połaczenia desek z fazka ,czarna lub brazowa fuga ,deski sa szerokie ok 30 cm ,recznie strugana fuga i skoro to ma byc na styl XVII wiecznej deski to powinna byc wybrudzona zapchana ( brudem ) w tym przypadku elestycznym wypełniaczem ,gdzie i jaka nazwa produktu,próbowałem juz elestycznego kitu do parkieru ale nie ma ciemnych kolorów ,no i musi sie tolerowac z olejowoskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 27.10.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Może coś takiego jak "kit szkutniczy" tu jest taki kolega w temacie pewnie sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Może coś takiego jak "kit szkutniczy" tu jest taki kolega w temacie pewnie sie wypowie Jest tu taki kolega kit szkutniczy? Nie miałam przyjemności jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziolo1980 28.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jeśli chodzi Ci o wypełnienie fazy między deskami to najodpowiedniejszy będzie tutaj tzw Sikaflex mają i kolor czarny Sikaflex 290 DC i brązowy Sikaflex 11 FC, uszczelaniacz ten nadaje się również do wycyklinowania, później można zabezpieczyć wszystko olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 28.10.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wielkie dzieki, jak da sie cyklinowac to jest wystarczajaca dobry ,ja tylko szpatułka bede go formował, super napewno skorzystam , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 zalezy mi na zaznaczeniu połaczenia desek z fazka ,czarna lub brazowa fuga ,deski sa szerokie ok 30 cm ,recznie strugana fuga i skoro to ma byc na styl XVII wiecznej deski to powinna byc wybrudzona zapchana ( brudem ) w tym przypadku elestycznym wypełniaczem ,gdzie i jaka nazwa produktu,próbowałem juz elestycznego kitu do parkieru ale nie ma ciemnych kolorów ,no i musi sie tolerowac z olejowoskiem. Spróbuj Sika flex 11fc lub 290dc. Są w kolorach czarny, ciemny brąż, beż, szary, biały, jasny brąz. Te kolory można mieszac. Moze da się to wetrzec w te ubytki. Są to na bazie klejów poliyretanowych kity uszczelniajace. Mozne je szlifowa, olejowa, lakierowac, bejcowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziolo1980 29.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 wielkie dzieki, jak da sie cyklinowac to jest wystarczajaca dobry ,ja tylko szpatułka bede go formował, super napewno skorzystam , dzieki są w takich samych opakowaniach jak inne kity czy uszczelniacze także spokojnie możesz je zaaplikować z pistoletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts