dorkaS 28.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Szukam ekipy do wykonania elewacji z cegly klinkierowej (cegla tradycyjna, recznie formowana, cegielnia Hoffmanowska Krasnik), sciana trojwarstwowa. Do oblozenia ok.250 m2, dom w stanie surowym ma byc gotowy latem 2009. Lokalizacja: zachodni Krakow. Interesuje mnie mozliwosc obejrzenia na zywo poprzednich prac. Oraz cena za m2 wraz z fugowaniem i polozeniem ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 28.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Bogdański górale domy pod klucz tel 602-388-733 posiadamy 12 ludzi umowa faktura umowy na rok 2009 czy ma to być budynek od podstaw czy tylko elewacja z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Szukam ekipy do wykonania elewacji z cegly klinkierowej (cegla tradycyjna, recznie formowana, cegielnia Hoffmanowska Krasnik), sciana trojwarstwowa. Do oblozenia ok.250 m2, dom w stanie surowym ma byc gotowy latem 2009. Lokalizacja: zachodni Krakow. Interesuje mnie mozliwosc obejrzenia na zywo poprzednich prac. Oraz cena za m2 wraz z fugowaniem i polozeniem ocieplenia. na zywo to Bigbrother:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Szukam ekipy do wykonania elewacji z cegly klinkierowej (cegla tradycyjna, recznie formowana, cegielnia Hoffmanowska Krasnik), sciana trojwarstwowa. Do oblozenia ok.250 m2, dom w stanie surowym ma byc gotowy latem 2009. Lokalizacja: zachodni Krakow. Interesuje mnie mozliwosc obejrzenia na zywo poprzednich prac. Oraz cena za m2 wraz z fugowaniem i polozeniem ocieplenia. na zywo to Bigbrother:D Moze byc Wielki Brat pod warunkiem, ze dobrze muruje. Ale dzieki za podniesienie watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkier50 02.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 szanowny Panie!murujemy elewacje z cegly recznie formowanej, w wiekszosci z firmy nelissen.murowanie cegly recznie formowanej niema nic spolnego z tak zwanym ukladaniem klinkieru!cegle recznie formowana nalezy murowac na gotowa spoine i natychmiast fugowac!cena ustalana jest od cegly i uzaleznione jest od ksztaltu budynku!moge Panu przeslac zdjecia lub adresy naszych ostatnich projektow w Warszawie lub wykonywanej obecnie w Poznaniu!poniewaz ustalamy plan na rok nastepny mozemy podjac tego zadania ! od maja mamy budynek w poblizu w Zawojiprosze o kontakt![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Szukam ekipy do wykonania elewacji z cegly klinkierowej (cegla tradycyjna, recznie formowana, cegielnia Hoffmanowska Krasnik), sciana trojwarstwowa. Do oblozenia ok.250 m2, dom w stanie surowym ma byc gotowy latem 2009. Lokalizacja: zachodni Krakow. Interesuje mnie mozliwosc obejrzenia na zywo poprzednich prac. Oraz cena za m2 wraz z fugowaniem i polozeniem ocieplenia. Mogę polecić swoją ekipę, zdjęcia w dzienniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 21.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Eugeniusz_ - prosze o namiary.dziekujęzatom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.11.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Eugeniusz_ - prosze o namiary. dziekuję zatom Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 22.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Podbijam temat ekipy! Szukam ekipy do ocieplenia wełną sciany trójwarstwowej i do elewacji z cegły ręcznie robionej HOffmanowskiej (parter), dziurawka (piętro) - ok 400m2.Niezbędne umiejętności układania łuków i parapetów z cegły, podkreślam cegły tradycyjnej, pełnej, ręcznie robionej. Ekipa potrzebna w ciągu 2 tygodni!Budowa pod Gdynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 inez - ekipa która budowała u mnie jest właśnie z okolic gdańska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jak Kaszubi , to biorę tym chętniej! Eugeniusz z nieba mi spadeś! Mozesz dac na nich namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jak Kaszubi , to biorę tym chętniej! Eugeniusz z nieba mi spadeś! Mozesz dac na nich namiary? Ponieważ bardzo ładnie wykonują elewacje węc podam tutaj:): Pan Tomasz tel. 505 112 971 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 24.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jak Kaszubi , to biorę tym chętniej! Eugeniusz z nieba mi spadeś! Mozesz dac na nich namiary? Ponieważ bardzo ładnie wykonują elewacje węc podam tutaj:): Pan Tomasz tel. 505 112 971 Powodzenia Och dzieki, dzięki, dzięk, Dobry Człowieku i!!!! Jutro skoro świt, budze Pana Tomasza słodkim "dzieńdoberek!" A mozesz powiedziec ile brali za m2 robocizny? MOze byc, oczywista, na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jak Kaszubi , to biorę tym chętniej! Eugeniusz z nieba mi spadeś! Mozesz dac na nich namiary? Ponieważ bardzo ładnie wykonują elewacje węc podam tutaj:): Pan Tomasz tel. 505 112 971 Powodzenia Och dzieki, dzięki, dzięk, Dobry Człowieku i!!!! Jutro skoro świt, budze Pana Tomasza słodkim "dzieńdoberek!" A mozesz powiedziec ile brali za m2 robocizny? MOze byc, oczywista, na priv. poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 26.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 U mnie, po poleceniu ekipy przez Eugeniusza_, ekipa p. Tomka właśnie przekroczyła półmetek prac. Na razie jestem zadowolony. Zainteresowanym mogę dać adres budowy na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts