zelazny 15.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 juz do 6 miesiecy mieszkam w swoim domu i dziwie sie jak mozna bylo wytrzymac gdziekolwiek indziej. jest cudownie!!! chociaz dom nie jest jeszcze calkowicie wykonczony, to ciagle ciesze sie z tego, bo mam przyjemnosc wykanczania i cieszenia sie nowymi elementami rozciagnieta w czasie. polecam ! wprowadzenie sie do juz kompletnie wykonczonego domu daje jednorazowa ogromna radosc i satysfakcje, wykanczanie wolne pozwala cieszyc sie tym duzo dluzej.zapraszam do obejrzenia najnowszych zdjec:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6414&grupa=0&kat=2&a=zelazny1 pozdrawiamzelazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Jestem pod wrażeniem......... Piekna okolica, wspaniały dom, GRATULACJE !!! Bardzo podoba mi się pomysł kamiennego cokołu, jak to technicznie rozwiązałeś? Również ceglana ściana między kuchnią a salonem - dla mnie bomba a okienka nadają temu miejscu dużo uroku Życzę jeszcze wielu wspaniałych chwil przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 faktycznie ładny dom. Gratulacje!! Jak pół roku mieszkasz, to powiedz coś o pierwszym grillu albo imprezie w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Żelazny, po pierwsze: znakomite akcenty na elewacji (piaskowiec?), po drugie: kuchnia - okienka, że aż chce się zajrzeć, po trzecie - widać, że kominek to serce domu, ale najpiękniejsze zdjęcie, to ta deszczowa szyba - maj-ster-sztyk Gratulacje i wielu pięknych chwil!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Zelazny, powtorze swoje zachwyty, dom jest piekny Otoczenie cudne, a "deszczowa szyba" to tak, jak napisala Luska - majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 16.10.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Działka jest zaje..... duża, przestronna. Wnętrze domu bardzo ładne, podsunąłeś mi pewien pomysł na wykończenie mojej kuchni....prawdziwe cudo! pozdr....groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 16.10.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 1. ładna okolica, ciekawe wnętrza, przestronnie- bardzo fajnie. 2. postaraj się zrobić coś z elewacjami, ponieważ podwyższona ścianka kolankowa aż razi i psuje cały efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 domk ładny....i mam pytanie jakie masz parapety???? fakt ta scianka kolankowa jakos dziwnie zachwiała proporcjami domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 11.11.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witam,Jestem zachwycony zdjeciami podworka i okolicy. MarzeniePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts