mika34 28.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam ponownie, już opisywałam w opiniach banków ze staram się od dwóch miesięcy o kredyt we franku w wysokości tylko 60 tys przy bardzo dużym wkładzie własnym i ciągle czekam , ostatnio jak dzwoniłam to zapytano mnie tylko czy czasem nie chciałabym zamienić kredytu na zł to się wściekłam i kategorycznie odmówiłam , kazali nadal czekać.Moja ogromna prośba do Was jeśli toś brał już kredyt w ING lub teraz się stara i ma jakies informacje co oni kombinują bardzo proszę się podzielić , będę ogromnie wdzięczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 28.10.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nie wiem jak ING ale w wielu bankach mają teraz wytyczne żeby zamęczyć klienta, zniechęcić do franka i namówić go na złotówki. Myślę, że ING nie jest wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ING nie jest jedyny. Brakuje wszystkim franków, to i nie mają z czego pożyczać.A przejdź się może na krótki spacerek do PKO BP i zobacz co powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika34 28.10.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzięki ale nie mam już siły biegać po innych bankach , skutek będzie taki ze zrezygnuje z kredytu a nie dam się bandzie namówić na zlotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.10.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzięki ale nie mam już siły biegać po innych bankach , skutek będzie taki ze zrezygnuje z kredytu a nie dam się bandzie namówić na zlotówki.No - jeżeli nie chcesz biegać po bankach, to nie biegaj i sprawa załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts