ziaba 15.10.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mam dosyć podniesionej wiecznie deski.Mam pomysł na pisuar,ale jako baba nie mam zdania -co wygodniejsze..Panowie proszę o ocene czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 He, he!Tez o tym myslelem, ale bardziej z punktu widzenia oszczednosci wody.Pewnie ze to wygodniejsze (dla facetow) - choc w (chyba w ostatnim) Muratorze pokazano pisuar dla kobiet - nowosc!Tak wiec, jestem za.Obawiam sie jednak, ze moja zona by sie na to nie zgodzila.PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 15.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Taki sprzęt marzy mi się od lat... Niestety nasza łazienka jest za mała na takie udogodnienia (tj. wybrałem bidet i na pisuar zabrakło już miejsca). Moim zdaniem nie dość, że jest to wygodne to jeszcze bardziej higieniczne oczko dla meższczyzn (łatwiej trafić , zwłaszcza będąc zaspanym). Wiecznie podniesioną deskę uważam za nieestetyczny widoczek - a np. w Niemczech przez niektóre emance jest uznawane za wyraz dyskryminacji kobiet. W zamian za to są takie pośród nich, które dyskryminują mężczyzn nakazując im załatwianie mniejszej potrzeby na siedząco. Jest to wyjątkowo deprymujące, bo wiadomo że w przypadku mężczyzn musi (się) stać . Mam nadzieję, że przynajmniej w drugiej łazience wygospodaruję miejsce na pisuar, najlepiej przed oknem, z widokiem na las Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 15.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mi jest to obojętne, choć żona jest przeciw. Nie tak trudno nauczyć sie opuszczać po sobie deskę, wiem po sobie , a żona by mnie zabiła, gdybym jej dołożył jeszcze jedno urzadzenie do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2003 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A dlaczego ? Bo ma wygląd pionowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 15.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 ??? Chyba nie. Może to podswiadomość, że kojarzy mi się z szaletem miejskim, z negatywnymi odczuciami tegoż to miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 15.10.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 planuję mieć są sytuację, gdy trudno celnie trafić w dół poza tym łatwiej utrzymać czystość wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 15.10.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Co by dyskusję ubarwić: pisuar dla kobiet http://www.demiriz.net/demirizsites/md/pipis-02.gif tutaj znów trochę bardziej kontrowersyjne, choć poręczne urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 I tak,i tak trzeba ściagnać majty.Panowie górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavo 15.10.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 U mnie bedzie. Jednak to wygoda dla faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.10.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Wszystkim zainteresowanym powyższym tematem proponuję potrenować TUTAJ! P.S. Ten link mam od Benicio z "Grupy Trójmiasto i okolice", którego pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Bomba! To jest trening!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Coooool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Po tym teście już na pewno będzie pisuar.Dowody że lepiej w dół są wystarczające.Test powinien być obowiązkowy dla każdej "męcącej" połowicy.Wielkie dzieki!!! ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 16.10.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Wypróbowałam ten test............i momentami było ciężko , ale ogólnie dobrze ..............to może zamontować pisuar??? pozdr. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 16.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Etam pisuar. Jak ktos chce byc superekstrawagancki to niech zafunduje sobie toalete w stulu arabskim - miejsca na stopy i dziura w srodku Mozna wykorzystywac jako pisuar dla pan i panow Zadnych desek do podnoszenia, pelna higiena Kto pierwszy ? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Nie bardzo rozumiem gdzie jest dyskryminacj przy (nie) podnoszeniu deski. Faceci muszą podnosić, kobiety opuszczać - pracy jest pół na pół... pełne równouprawnienie. Nie bardzo też rozumiem że żona nie chce pisuaru... Moja wymaga wręcz aby był, tyle że znowu w ramach równouprawnienia ja muszę dbać o jego czystośc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księguś 16.10.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ja przygotwałem w łazience miejsce na pisuar, na razie nie przekonałem do końca żony co jest dla mnie nie zrozumiałe. Wydaje mi się to super higieniczne, kobieta ma właściwą toaletę prawie wyłącznie dla siebie a i mężczyźnie jest łatwiej zwłaszcza kiedy jako dodatkowy użytkownik występuje mój syn, mam nadzieję że nie ostatni.Rozważcie dodatkowo montaż pisuaru w aspekcie imprezki gdzie powiedzmy 10 panów używa toalety po wypiciu paru piwek, a i powiedzmy 10 pań chciałoby zrobić to samo. Są teraz pisuary zamykane deską więc nie powinny razić kobiecej estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Tak. Pisuar to świetny pomysł. Załóż sobie w domu jeszcze megafon i bedziesz się czuć jak na dworcu w Tłuszczu. Super sprawa - na starość usiądziesz sobie przy drzwiach, będziesz drzeć papier na kawałki i dorobisz sobie do emerytury jako babcia klozetowa. Ja piernicze czego to ludzie nie wymyslą. Orwell tego nie przewidział.Sergio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.10.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Sorry, ale widziałem coś takiego w prywatnym domu i powiem tak - jakoś się nie komponuje. I u siebie nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts