lukil 28.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dziś dostałem pierwszą fakturkę wraz z umową na dostawę energii, na wniosku do przyłącza zaznaczone było że linia ma być docelowa, w umowie przysłano że na plac budowy i 42,72 zł. abonamentu za prąd na plac budowy.Ja natomiast mam dom gotowy, odbiór będzie w marcu. Licznik założono dwa tygodnie temu po 1,5 roku starań o prąd w trybie przyśpieszonym, całą dokumentacje przygotowywałem na własny koszt.Za 2 tygodnie dostałem abonament 42,72 + 50 prąd.Stan licznika na dziś jest 000006,0 taki był w momencie montażu, prądu nie używam bo jeszcze nie mieszkam a dom skończony. Proszę o wypowiedzi.Czy jest to normalne że płace za prąd na plac budowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 29.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 odp: Tak, bo dom nieodebrany to znaczy że w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.10.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 To fakt niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts