klekacz 28.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Zapraszam do komentowania naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Hm..Hm... to sie rozgoszcze Fajny domek! I pomocnik doskonaly Zaintrygowalo mnie jedno z Twoich ostatnich zdjec - z hallu...przedpokoju? Klekaczu, masz podlogowke i kaloryfer w tym samym miejscu? Jakie masz rozwiazanie na ogrzewanie? czy to moze nie kaloryfer a ja baba sie nie znam - bo biale i na scianie to musi byc kaloryfer My jestesmy na etapie zalatwiania pozwolenia na budowe, wiec bawie sie w podgladacza na forum podgladam jakie ludzie stosuja systemy i jakie maja koncepcje na wszystko. Ja myslalam o podlogowce w czesci domu a kaloryfery w innej czesci. A co Wyscie wymyslili? Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klekacz 11.11.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Uznaliśmy, że samo ogrzewanie podłogowe nie wystarczy i dlatego zamontowaliśmy jeszcze panel. Zresztą ja to za bardzo się na tym nie znam ale hydraulik doradził w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej z Wadowic 17.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zapytam z ciekawości czy ten projekt nie buł czasem wzorowany na Korneli z pracowni Archipelag? .Poza brakiem wolich oczu i pozmienianych okien wygląda prawie identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klekacz 17.03.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z zewnątrz trochę jest podobny ale wewnątrz zupełnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LetkaK 15.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam,podobają mi się drzwi, jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts