mjudu 28.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 czy oceplac fundamenty z zewnatrz na jakas glebokosc czy z wewnatrz i czy wogole takie cos robic, pytam bo zamierzam (mam doma bez podpiwniczenia czyli odrazu na gruncie) wybrac humus na jakies 60cm dac okolo 15 cm szkal na izolacje zeby nie ciagnelo wilgoci na to wylewke na jakies 10cm lub odrazu styropian na jakies 15 i wtedy koncowa wylewke, no i oczywiscie odpowiednio izolujac fundament z wierzchu przeciw wilgoci. Po takiej odpowiedniej dawce warstw (nie jest ona jeszcze usatlona co i jak ale tak mniej wiecej bedzie to wygladac) ma sens ocieplanie fundamentow z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może by tak zacząć od interpunkcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjudu 29.10.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może by tak zacząć od interpunkcji?? ale poradziles, jakbym chcial porady co do interpunkcji to skierowalbym sie na forum polonistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 31.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 to najpierw zapraszamy na forum polonistyczne jak nauczysz sie tam pisac , to moze ktos ze zrozumieniem przeczyta Twoj post , a pozniej moze ktos odpowie i moze po polsku ( pewnie tez bys tak chcial ?) ... a może by tak zacząć od interpunkcji?? ale poradziles, jakbym chcial porady co do interpunkcji to skierowalbym sie na forum polonistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 31.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzięki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjudu 31.10.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pavulon chlopie wez sie nie wypowiadaj wogole na ten temat jak nie masz do powiedzenia czegos konstruktywnego i pomocnego. A jak juz naprawde nie mozesz zrozumiec mojego posta to określ sie czego dokladnie nie rozumiesz, a nie pisz tylko po to zeby pisac. A twoje zaproszenie na forum polonistyczne ma daleko w powarzaniu - jak podejzewam masz nasie lat i piszesz po forach po to zeby kogos wysmiewac. Niektórych ludzi nie rozumiem i nie zrozumiem a admina prosze o zamkniecie tego tematu bo gdzie indziej poradzono mi co zrobic i nikt nie podniecal sie nad moja interpunkcja jak niektórzy wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts