Misiowate 29.10.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witamy wszystkich którzy zechcą komentować nasz dziennik, dzielić się swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniem, radami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cze Misiowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jako druga.... Cześć Misiowate Misiaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 długa droga jeszcze... .... przez mękę, cierpienie, trud, łzy i upokorzenia A tak na serio to ogólnie jest fajnie i ponoć trochę adrenaliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Macie już jakiś projekt wybrany czy dopiero zamierzacie szukać? Bo działeczka wydaje się bardzo ładna i ustawna Pozdrawiam i życzę powodzenia GLAMOURMUM - wszędzie Cię normalnie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 długa droga jeszcze... .... przez mękę, cierpienie, trud, łzy i upokorzenia A tak na serio to ogólnie jest fajnie i ponoć trochę adrenaliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Macie już jakiś projekt wybrany czy dopiero zamierzacie szukać? Bo działeczka wydaje się bardzo ładna i ustawna Pozdrawiam i życzę powodzenia GLAMOURMUM - wszędzie Cię normalnie widzę Aniu wcale sie za duzo nie udzielam.... Dostałam dzisiaj katalog z tej firmy, którą mi podałaś - tarasy i inne cuda.... Zrobiłam takie , na prawdę cuda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowate 29.10.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Wiemy ze długa droga przed nami ale dla końcowego efektu warto się poświęcic. Mamy już za sobą pokonanych parę górek w urzędach opiszę to pomalutku w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 30.10.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam i od razu zycze cierpliwosci i wytrwałości w budowaniu na odleglosc. sama dobrze wiem jak to wyglada bo tez budujemy po czesci na odleglosc i na telefon będę kibicowac i podczytywac Wasze zmagania, narazie z biurokratyczna machina a potem z "bracią budowlaną", pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowate 31.10.2008 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Właśnie to budowanie na odległość najbardziej nas przeraża. To że nie można samemu wszystkiego dopilnować i w wielu sprawach trzeba zaufać innym. Ale mam nadzieje że jakoś to przeżyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przeżyjecie. Najważniejsze już za Wami - macie GDZIE budować. Działka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_adam 08.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja w sumie w nieco ponad tydzień czasu musiałam zagłębić się w tematy: z czego budować dom, jakie instalacje, jaka wentylacja... jakie dokumenty trzeba złożyć. Dziś wypełniałam wszystkie wnioski o ustalenie tech. war. przyłączy jutro będę obdzwaniać 15 geodetów, żeby sprawdzić ceny za sporządzenie mapy do celów projektowych, później umówię się z kimś konkretnym i tanim na spotkanie i... wyślę męża, bo w styczniu leci do Polski na urlop na 2.5 tygodnia Też załatwiam wszystko z zagranicy - praktycznie sama. Mój kotek ma głowę od czego innego - a ja jestem tą dzwoniącą i załatwiającą Co do energetyki, to też czytałam że tak długie są terminy... Dlatego już teraz chcę załatwić pozwolenie na budowę, bo to też potrwa trochę... Tzn wydanie decyzji. A budować się chcemy dopiero za jakieś 3 lata bo póki co, to zbieramy kasę Pozdrawiam Was i wszystkiego dobrego - małych kolejek, szybkich terminów i życzliwych urzędników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 09.12.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Hej jak idzie z waszą sielanką?cos ucichło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts