Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Babskie gadanie... o budownie i remoncie

Gość Paula_Korbecka

Recommended Posts

Gość Paula_Korbecka

Drogie Panie!

Zapraszam do kobiecego wątku na forum muratordom.pl.

Jako kobieta doskonale wiem, jak faceci reagują na nasze "głupie pytania" o tematyce budowlanej...

Masz problem, pytanie? Nie chcesz prosić o pomoc męża, pana glazurnika czy innego mężczyzny? W tym wątku pytaj o wszystko, ja i- mam nadzieję- inni uczestnicy forum postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości.

Osobiście chętnie podzielę się wiedzą o ceramice sanitarnej i płytkach ceramicznych (pracuję w sklepie internetowym z wyposażeniem łazienek). Postaram się tu być od poniedziałku do piątku między 12.00 a 13.00.

Dzielmy się swoją wiedzą i udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! :)

Paula Korbecka

Jako kobieta doskonale wiem, jak faceci reagują na nasze "głupie pytania" o tematyce budowlanej...

U mnie to raczej mąż zadaje "głupie pytania". Bardzo długo opowiadał znajomym, że budujemy dom bez fundamentów (chodziło o to , że bez piwnicy) a jak wspominam o chudziaku, podciagu czy nadprożu to pyta czy nie obrażam przypadkiem jego rodziców

Gość Paula_Korbecka

Chciałam zauważyć, że nie ma przymusu korzystania z wątku kobiecego... Jednak widzę, że jest odzew i bardzo mnie to cieszy :)

Pracuję w branży budowlanej, nierzadko czuję, że moja wiedza jest dużo mniejsza niż moich kolegów, facetów. Dlatego założyłam ten wątek.

Paul Korbecki założył już wątek ginekologiczny dla wszystkich mężczyzn, którzy boją się zadać "głupie pytania" ;) Zapraszam wszystkich Panów!

Pozdrawiam!

Jak przyjeżdzam na budowę z mężem dogadać różne sprawy to się pytają kto to jest ten pan ze mną ;)...

moze wczesniej przyjeżdżałas na budowe z konkubentem i dlatego męża nie znają ...

Ide dię spać bo mój konkubent się marytwi :>) ...

brzoza szacun :o

Ale wisz - piana była, i to bł styszeń :D

Cpt_Q :wink:

fakt ze był styczeń i ze było ostro ...

... Ledwo widzę. Słucah Zauchy. Jesyem na bani. Słucam Zauchy...

ale zeby ekipa męza nie poznawała ... toż to wstyd !

męza trzeba zabierac z sobą ... przedstawiac ekipie ... oprowadzac po budowie ... uczyc co jest cegła a co pustak ...

w myśl hasła

... Dzielmy się swoją wiedzą i udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! ...

ale tak, zeby chłop nie ocipiał ...