Gość Paula_Korbecka 29.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Drogie Panie! Zapraszam do kobiecego wątku na forum muratordom.pl. Jako kobieta doskonale wiem, jak faceci reagują na nasze "głupie pytania" o tematyce budowlanej... Masz problem, pytanie? Nie chcesz prosić o pomoc męża, pana glazurnika czy innego mężczyzny? W tym wątku pytaj o wszystko, ja i- mam nadzieję- inni uczestnicy forum postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości. Osobiście chętnie podzielę się wiedzą o ceramice sanitarnej i płytkach ceramicznych (pracuję w sklepie internetowym z wyposażeniem łazienek). Postaram się tu być od poniedziałku do piątku między 12.00 a 13.00. Dzielmy się swoją wiedzą i udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! Paula Korbecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzielmy się swoją wiedzą i udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! Paula Korbecka a cóż to za szowinizm!!! feeee... PS. ciekawe czy są kobiece domy... oprócz klasztorów rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 29.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 http://www.ooops.pl/blog/images/kobiety.jpg powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panikierowniczka 29.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jako kobieta doskonale wiem, jak faceci reagują na nasze "głupie pytania" o tematyce budowlanej... U mnie to raczej mąż zadaje "głupie pytania". Bardzo długo opowiadał znajomym, że budujemy dom bez fundamentów (chodziło o to , że bez piwnicy) a jak wspominam o chudziaku, podciagu czy nadprożu to pyta czy nie obrażam przypadkiem jego rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja jako były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja jako były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 29.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jak przyjeżdzam na budowę z mężem dogadać różne sprawy to się pytają kto to jest ten pan ze mną . I tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 29.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Drogie Panie! Jako kobieta doskonale wiem, jak faceci reagują na nasze "głupie pytania" o tematyce budowlanej... (...) jako kobieta nie zadaję głupich pytań (o tematyce budowlanej też nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 29.10.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ciekawe czy Paul Korbecki założył wątek o rodzeniu i wychowywaniu dzieci pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paula_Korbecka 29.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Chciałam zauważyć, że nie ma przymusu korzystania z wątku kobiecego... Jednak widzę, że jest odzew i bardzo mnie to cieszy Pracuję w branży budowlanej, nierzadko czuję, że moja wiedza jest dużo mniejsza niż moich kolegów, facetów. Dlatego założyłam ten wątek. Paul Korbecki założył już wątek ginekologiczny dla wszystkich mężczyzn, którzy boją się zadać "głupie pytania" Zapraszam wszystkich Panów! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jak przyjeżdzam na budowę z mężem dogadać różne sprawy to się pytają kto to jest ten pan ze mną ... moze wczesniej przyjeżdżałas na budowe z konkubentem i dlatego męża nie znają ... Ide dię spać bo mój konkubent się marytwi :>) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 brzoza szacun Ale wisz - piana była, i to bł styszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 brzoza szacun Ale wisz - piana była, i to bł styszeń Cpt_Q fakt ze był styczeń i ze było ostro ...... Ledwo widzę. Słucah Zauchy. Jesyem na bani. Słucam Zauchy... ale zeby ekipa męza nie poznawała ... toż to wstyd ! męza trzeba zabierac z sobą ... przedstawiac ekipie ... oprowadzac po budowie ... uczyc co jest cegła a co pustak ... w myśl hasła ... Dzielmy się swoją wiedzą i udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! ... ale tak, zeby chłop nie ocipiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ... udowodnijmy, że kobiety mogą wszystko! wiemy, wiemy Baba potrafi nie tylko chałupę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 do Złotych myśli ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts