Gość Ania_D21 29.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cześć wszystkich ! Od kilku miesięcy odwiedzam forum muratora. I naprawde można znaleść tu dużo pomysłów i odpowiedzi. Dla tego postanowiłam się przyłączyć do tej wielkiej rodziny chodź jeszcze nie buduje włansego domu. To tyle jak na moje wielkie wejście Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witaj, Aniu, w rodzinie "wielkie wejście" było a budowa domu też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ania_D21 29.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 za jakieś 3-4 latka na pewno dla tego tu jestem dzięki za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 To tyle jak na moje wielkie wejście prawdziwe wejście smoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts