Gregor_R 15.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Cześćostatnio ciągle pada... może nie ostro, ale cały czas.Zauważyłem wczoraj, że zaczęła mi zielenieć płyta balkonowa (pada na nią cały czas deszcz). Płyta to poprostu beton - nie jest jeszcze niczym wykończona.Czy to niebezpieczne ?Czy natychmiast trzeba coś z tym zrobić ? Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 To może być mech lub też spłukany impregnat z więźby. Z mchem należy walczyć. Gdy w przyszłości wyłożysz balkon terakotą mech zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 15.10.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 To raczej glony, a nie mech. Zostaw jak jest, wyczyścisz to dokładnie przed ułożeniem nowych warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 15.10.2003 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Dzięki.Impregnat raczej odpada - nie był zielony, a i więźba od dawna przykryta.To chyba bedzie zaczątek jakiegoś właśnie mchu... poczekać z tym do wiosny ? - wtedy (mam nadzieję) będę już ją czymś obrabiał czy może powinien zrobić z tym coś teraz ? Tylko co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 15.10.2003 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Arsen - jak pisałem poprzedniego posta to Twojego jeszcze nie było Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 15.10.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Gregor, jak się robi taki ruchomy domek, jak masz w podpisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skritland 15.10.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 To jest normalny animowany GIF. Moża go zrobić np. w animation shopie lub ulead gif animator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 16.10.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pewnie galezie drzew podchodza za blisko domu. Trzeba obciac. Porosty mozna usunac chemicznie. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 16.10.2003 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pewnie galezie drzew podchodza za blisko domu. Nie... Na dzialce nie ma jeszcze drzew. Te trzy swierki (bo reszte ukradli) jeszcze dobrze z trawy nie wyrosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts