michalsiak 29.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witajcie Szukam banku który przy kontroli inwestycji nie wymaga okazania faktur lub wymaga ich na ok 30 %.Budowę mam zaczętą wg. rzeczoznawcy na ok 170 tys. a chce wziasc 300 tys. na dokończenie. Macie pojęcie które banki spełniają ww warunki? Złożyłem komplet dokumetów do polbanku ale chciałbym jeszcze gdzies dla pewności. pozdrawiam michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 30.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Przy kredytach budowlanych Nordea nie wymaga w ogóle faktur.Przed wypłatą kolejnej transzy robią inspekcję - czy budowa i wydatkowane środki idą zgodnie z harmonogramem prac i to wszystko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madi82 30.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 my mamy kredyt w PEKAO SA i nie potrzebują tam zadnych faktur, przychodzi tylko pan z banku i robi zdjecia przed wyplata kolejnej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 W PKO BP czasami przed kolejnymi transzami proszą o zdjęcia budowy pokazujące co było zrobione z poprzedniej i odchaczają z kosztorysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 30.10.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzieki za info wiem już gdzie uderzyć pozdrawiam michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 30.10.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Multibank - rozliczenie na podstawie zdjęć dostarczonych na płycie i dziennika budowy. No i są bardzo elastyczni. Zrobiłem taki misz-masz jeśli chodzi o etapy prac fiansowanych z kolejnych transz, że jak to przeanalizowałem to przeżegnałem się nogą . Kazali napisac podanie, że trudno o fachowca, że cięzka sytuacja na rynku i popłyneły wszystkie transze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 30.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mbank - zdjęcia i dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 30.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Millennium - zdjęcia, dziennik i raz kontrola - po połowie za 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 02.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Mbank - zdjęcia i dziennik. Potwierdzam... mbank zdjęcia - które sam robisz (!!!), i potwierdzające je wpisy do dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 04.11.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 GE money bank - zdjęcia i dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 05.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Z tego co pamiętam Millenium nie wymaga. Nordea nie wymaga na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 05.11.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzwoniłem do kredyt banku - oprocentowanie we frankach zrównało się z oprocentowaniem w złotówkach cholera zupełnie nie wiem do którego banku uderzyć a w polbanku w którym zacząłem czekamna decyzję już ponad 2 tygodnie.Z tego co mówili inni bankowcy to jeszcze nie tak długo w obecnej chwili michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 06.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Fortis , wyplacali transze na żądanie, nie chcieli faktur i nie bywali na budowie, chyba ze jak mnie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts