kulibob 07.05.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Używam już rok karchera wd3 używam w garażu ,do kominka i kotła na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brodatyy 06.09.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witam! Drodzy forumowicze szukam jakiejś informacji o odkurzaczu bosch gas 15. Czy on nadaje się do czyszczenia kominka? Ktoś coś wie, poradzi. Szukam czegoś dobrego. Przede mną też budowa domu, także i tam by się przydał. Myślałem o Karcher ad 3.200 ale ma w zasadzie bardzo złe oceny na niemieckich forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasir 10.09.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Panowie Odświeżam temat. Co polecacie do popiołu z kominka do kwoty 200zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.09.2018 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Panowie Odświeżam temat. Co polecacie do popiołu z kominka do kwoty 200zł?Metalowy separator pracujący z każdym odkurzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasir 12.09.2018 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Sprawdzałem dziesiątki ofert - w większości jakieś chińskie no name produkty. Zdecydowałem się na odkurzacz kominkowy LAVOR Ashley 310 Zobaczymy jak się sprawdzi. Marka nie najgorsza. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 12.09.2018 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Sprawdzałem dziesiątki ofert - w większości jakieś chińskie no name produkty. Zdecydowałem się na odkurzacz kominkowy LAVOR Ashley 310 Zobaczymy jak się sprawdzi. Marka nie najgorsza. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Ja kupiłem podobny (z wyglądu) w Casto i raz nim odkurzałem popiół. Drugim razem kupiłem metalowe wiaderko i szufelkę. Filtr (wygląda podobnie jak w Twoim) zapchał się po kilkunastu sekundach. Teraz najpierw wybieram szufelką a dokładnie odkurzam Karcherem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekrost 13.09.2018 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Znalazłem całkiem przyzwoite włoskie minicen, kupiłem tydzień temu bo akurat była promocja za 149 w jednym ze sklepów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 13.09.2018 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 tez mialem taki z Casto.Doslownie po kilku stosowaniach wyrzucilem go do smieci.Filtr co chwile sie zapychał juz po kilkunastu sekundach.lepiej juz z wiaderkiem i szufelka wyczyscilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wierlech 16.09.2019 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 A używa ktoś może odkurzacz kominkowy BLACK & DECKER BXVC20TPE 900W, czy warto go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts