robertto 11.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ja używam separatora popiołu do kominka ,ale niestety bardzo szybko zapycha się filtr zamontowany w nim i trzeba otwierać separator i wytrzepywać ten filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.03.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ja używam separatora popiołu do kominka ,ale niestety bardzo szybko zapycha się filtr zamontowany w nim i trzeba otwierać separator i wytrzepywać ten filtr. Niestety to standard - rada na to jest w # 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YakuzaNismo 11.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ja moge polecic odkurzacz firmy parkside kupiony w lidlu. Posiada filtr taki jak stożkowy w autach i elegancko filtruje. Lepszy jest z własnym silnikiem bo nie ma zabawy z dodatkowym odkurzaczem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 23.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Są odkurzacze kominkowe z funkcja wibracji filtra. Te się nie zapychają. Gdzie taki można kupić, może znacie jakąś markę, aby łatwiej było znaleźć? właśnie muszę kupić taki odkurzacz i nie mam pojęcia jaki wybrać patrzyłam na Allegro, są w przystępnych cenach nawet, ale nie doczytałam się przy żadnym o tej funkcji niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Gdzie taki można kupić, może znacie jakąś markę, aby łatwiej było znaleźć? właśnie muszę kupić taki odkurzacz i nie mam pojęcia jaki wybrać patrzyłam na Allegro, są w przystępnych cenach nawet, ale nie doczytałam się przy żadnym o tej funkcji niestety Typowe odkurzacze kominkowe nie mają funkcji na której Ci zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 26.10.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Te separatory z silnikiem to takie badziewie, że przy tym więcej roboty niż przy zwykłym czyszczeniu.Ja przeżyłem już dwa... Skończyłem na łopatce i wysypywaniu popielnika do worka - a to co zostanie odkurzam workowym karcherem. Pal licho, że te worki są drogie. Ale czyszczenie separatora który tylko jak jest nowy to odkurza max 2 minuty - potem to 10-20s odkurzania i nie ma siły - a hałas przy tym jest nieporównywalny z żadnym innym domowym urządzeniem. Dodatkowo wyczyszczenie tego oznacza znacznie większy syf niż robota którą wykonał.Nie polecam zakupu tych chińskich wynalazków z allegro. Szukam porządnego rozwiązania w wibracjami filtra - i wcale nie musi kosztować jak ten szajs z allegro do 200zł.Po prostu nie wierzę, że komuś się nie zapycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 03.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Typowe odkurzacze kominkowe nie mają funkcji na której Ci zależy. http://www.e-kominki.com/index.php/cart/show_item/1415 A może coś takiego? Sam zastanawiam się nad zakupem takiego odkurzacza. Ma ktoś może doświadczenia z tym urządzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 30.11.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 wygląda na to iż ten model posiada wibrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 18.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 http://www.e-kominki.com/index.php/cart/show_item/1415 czy ktoś posiada urządzenie powyższe - odkurzacz kominkowy z funkcja wibracji filtra ? czy rzeczywiście się nie zapycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 18.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 http://www.e-kominki.com/index.php/cart/show_item/1415 czy ktoś posiada urządzenie powyższe - odkurzacz kominkowy z funkcja wibracji filtra ? czy rzeczywiście się nie zapycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 18.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 czy nie zawracać sobie głowy i iść do lidla i kupić za 169zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 http://www.e-kominki.com/index.php/cart/show_item/1415 czy ktoś posiada urządzenie powyższe - odkurzacz kominkowy z funkcja wibracji filtra ? czy rzeczywiście się nie zapycha? Chyba nie doczytałeś o funkcji wibracji . Trzeba pierdolnąć o podłogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 19.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 czyli działa to ustrojstwo czy to tylko pic..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 U mnie się nie sprawdziło. Jedno odkurzanie, bez względu na ilość popiołu i filtr do gruntownego czyszczenia. Popiół jest bardzo drobny. Po kilkunastu czyszczeniach, mimo czystego filtra, puszczał dyma z wydmuchów silnika. Dałem na luz i wybieram szufelką . Morze są jakieś "cudowne", droższe? Separator bez silnika, podłączony do centralnego odkurzacza, mającego wyrzutnię powietrza na zewnątrz się sprawdza. Ale czy czegoś nie zapaskudzę popiołem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka z młotkiem 22.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 dziś miałam premierę kominka i premierę syfu jaki przyjemność za sobą niesie. ciekawi mnie po co te dziwactwa w postaci puszek z rurką za stówkę. nie można używać normalnego odkurzacza? lub odkurzacza z filtrem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 28.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 można ale jak wleci nam gorący popiół do odkurzacza to może nam narobić trochę szkody popalić filtry a nawet spalić odkurzacz dziś miałam premierę kominka i premierę syfu jaki przyjemność za sobą niesie. ciekawi mnie po co te dziwactwa w postaci puszek z rurką za stówkę. nie można używać normalnego odkurzacza? lub odkurzacza z filtrem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remik155 04.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 http://www.bricoman.pl/pl/product/23636/odkurzacz-kominkowy-do-popiolu-800w-18l Czy ktoś miał styczność z tym odkurzaczem? zastanawiam sie czy 800 W to za mało, co o nim myślicie? Jeśli nie ten to który? tylko takie z silnikiem ( nie te co trzeba podłączać zwykły odkurzacz) . Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remik155 06.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myśle o tym z Obi firmy Benta, czy może ktoś wypowiedzieć się na temat tego odkurzacza? jeśli nie , to jaki polecacie? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tu coś dla rozjaśnienia... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168517-Odkurzacz-do-kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 06.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ukrainka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts