agnikkrol 15.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mam pytanie: ekipa która buduje mi dom chce zrobić schody wejściowe i taras na początku listopada nie wiem czy lepiej nie poczekać do wiosny? Może bedzie mróz i to wszystko popęka Zalewać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 15.10.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 U mnie w tej chwili te dwa elementy są robione. Na razie pogoda jest OK. Nie wiem czy będziesz to robić z betoniarki czy gruchy. Zresztą w każdym wypadku mozna dodać jakiś środek (plastyfikator), który pozwala na wiązanie betonu nawet w ujemnej temperaturze( do -10oC). Moim zdaniem, jak coś się zrobi teraz to nie musi się tego robić w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 15.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Rób śmiało, tylko niech dodadzą plastyfikatora do betonu a w razie przymrozków przykryjesz kartonem i nic złego się nie powinno stać. Listopad ma być ładniejszy od października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts