Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt APS181 pracownia ARCHI-PROJEKT

Recommended Posts

Gość m.mc

Witam wszystkich!

Bardzo podoba nam się z mężem projekt APS 181 firmy Archi-Projekt

http://archiprojekt.com.pl/projekty_domow_230.html

http://www.projekt-domu-z-poddaszem.pl/projekt-domu-APS%20181-4766-189.html

Proszę o pomoc i podzielenie się uwagami. Może już ktoś go buduje, albo posiada zdjęcia z realizacji. Może gdzieś w małopolsce można go obejrzeć.

Będę wdzięczna za każdą uwagę, szczególnie jeśli ktoś widzi minusy.

• 3 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

My tez kupiliśmy ten projekt. trochę powiększyliśmy garaż. dodaliśmy jedno okno w salonie tak jak w aps 119. Podzieliliśmy pokój przy wejściu tak żeby uzyskać spiżarnie, garderobę i pomieszczenie magazynowe z wejsciem od garażu. Na półpiętrze robimy pralnię, suszarnię, prasowalnię itp i big garderobę. A na piętrze połączyliśmy wc z łazienką. Złożyliśmy własnie na pozwolenie na budowe. Mam nadzieję że wkrótce wystartujemy.

[email protected] w temacie piszcie "APS 181" bo wiadomo spamy i mozna przez przypadek cos wyrzucic

pozdrawiam

• 7 months później...
My tez kupiliśmy ten projekt. trochę powiększyliśmy garaż. dodaliśmy jedno okno w salonie tak jak w aps 119. Podzieliliśmy pokój przy wejściu tak żeby uzyskać spiżarnie, garderobę i pomieszczenie magazynowe z wejsciem od garażu. Na półpiętrze robimy pralnię, suszarnię, prasowalnię itp i big garderobę. A na piętrze połączyliśmy wc z łazienką. Złożyliśmy własnie na pozwolenie na budowe. Mam nadzieję że wkrótce wystartujemy.

[email protected] w temacie piszcie "APS 181" bo wiadomo spamy i mozna przez przypadek cos wyrzucic

pozdrawiam

witam, czy mogę prosić o podpowiedź w jaki sposób połączyć wc i łazienkę na piętrze? proszę o odpowiedż użytkowników którzy już zrealizowali projekt. czy takie połączenie jest funkcjonalne?

Jeśli posiadacie zdjęcia z realizacji bardzo proszę o przesłanie na mojego maila: [email protected]

• 4 months później...

Witam wszystkich

Właśnie jestem na etapie zakupu projektu, zdecydowałem się na APS 181, ale mam mały dylemat odnośnie tego czy budować domek z garażem pojedyńczym czy też podwójnym:(

Jeśli posiada ktoś zdjęcia garażu jak również całego domu a w szczególności wnętrza, bardzo proszę o przesłąnie na maila [email protected]

Za ciekawe zmiany w projekcie również bede wdzięczny

Pozdrawiam forumowiczów

• 3 months później...
  • 3 years później...

Witam

Jest ktoś w okolicach Warszawy kto pokarze na żywo już wybudowany aps-181. Przymierzam się do zakupu i na pierwszy ogień chciałbym podnieść ściankę kolankową oraz zwiększyć kąt dachu do 45 stopni. Może jakieś zdjęcia z budowy ktoś pokarze lub wnętrza. Będę wdzięczny.

Pozdrawiam