Marta25 30.10.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ostatnio remontowałam mieszkanie i znalazłam świetne meble z brzozy do salonu i sypialni. Są proste i masywne. Prezentują się naprawdę dobrze i jestem z nich bardzo zadowolona . Jeżeli ktoś lubi meble z litego drzewa to powinien je chociażby zobaczyć. Tu jest strona tej firmy: http://www.meble-luka.pl Gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Pewno jakbym je robił, też bym polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pewno jakbym je robił, też bym polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts