efilo 30.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mamy spadzistą działkę. w związku ze schodkową budową całego osiedla będziemy robić murek oporowy do sąsiada. niestety sprawa ukształtowania się komplikuje bo z jednej strony poziom wyznacza taras a z drugiej droga. mimo kombinowania nie potrafimy sobie z tym poradzić. do kogo można sie zwrócić o pomoc w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 pewnie jakiś urbanista, architekt krajobrazu ..... forumowicze z pewnością trzeba zobaczyć na miejscu, więc jakiś zlocik zorganizuj no fotki też możesz wrzucić, chętnych do debaty nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dobry pomysł Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 9 01.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dobry pomysł Zapraszam Ja wlasnie to zrobiłem u siebie. Projektant na podkładzie geodezyjnym zrobił projekt wysokościowy a później nadzorował operatora spychacza. Mogę go polecić ale jest z małopolski sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 13.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Sławku 9 czy możesz powiedzieć jaki jest koszt takiego ukształtowania na Twoim przykładzie (ile m2 i co dokładnie robili). Ja sama to nie dam rady wykombinować. Na działce mam duzą róznice poziomów i muszę zrobic podjazd (to jest najgorsze ). Po cichu liczyłam na pomoc Efilo ale chyba sama ma z tym problem . pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.11.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 był u mnie architekt i powiedział że projektować tego nie ma sensunajlepiej wziąć kupke ziemi i dniówke koparki i rzeźbić aż wyjdzie tak jak chcemy.i tak mamy zamiar zrobić.teraz porządkujemy działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts