Wakmen 23.01.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam , mam pytanie co do blatu.Rant jest z połówek płytek.ale czy zachodzą poziome czy pionowe, tzn które na które Do całego blatu był wykorzystany jeden rodzaj płytek 10x10cm. Boki były zrobione z z przeciętej płytki na pół ale pod kątem 45st. Tak samo pierwsza płytka od każdej krawędzi była przycięta pod kątem 45st by po za fugowaniu tworzyć prawie jednorodną powierzchnię. Uważam, że jest to jedno z lepszych rozwiązań. Oczywiście można w niektórych kolekcjach dostać płytki cokołowe ale w tej takowych nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dess1 31.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Teraz jasne....Ale takie cięcie to chyba 'wyższa szkoła jazdy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 31.01.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Teraz jasne....Ale takie cięcie to chyba 'wyższa szkoła jazdy'. Wcale nie. Do tego potrzeba najlepiej jakiejś stołowej przecinarki do glazury bo "w ręce" flexem to nie bardzo widzę. Ja mam Dedry, chłodzonej wodą i wspaniale się sprawuje. Wytnie wszystko co sobie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 09.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 słuchaj brachu.... rewelacja.... Muszę ten twój wątek pokazać mojej szanownej małżonce, bo u nas sprawa wygląda podobnie. Ja chcę meble ze starej cegły, ew postarzanej, może przepał..... Ale żonka sie obawia o aspekt trzymania sie kurzu na czymś takim. Musze ją jakoś do tego przekonać, a Twoje wpisy i fotki mi pomogą. -dzieki za pokazówkę -zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Bardzo fajna kuchnia. Mój znajomy zrobił podobną - klął tylko na jedną rzecz - jasne fugi na blacie. Reszta cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 18.02.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Co do fug to gdybym jeszcze raz ją robił to byłbym ostrożny z wyborem tak jasnej (jaśminowa) fugi. Ale od czego są środki do czyszczenia i konserwacji fug? Ps. Ze względu na bardzo duże transfery generowane przez zdjęcia umieszczone w wątku byłem zmuszony do edycji tych postów i sposobu wyświetlania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts