DagaAdam 12.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 uff ulzylo mi, ty piszesz o naswietlach a nie oknach, bo w moich to skrzydla sie demontuje a rama zasotaje w poszyciu dachu ... Koncze udzial w tym watku - niech kazdy sobie kupi okna takie, jakie chce - ja wybieram ze szklem hartowanym, bo jest mocniejsze EOT z mojej strony! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrudmaNN 30.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ludzie ale Wy macie beznadziejne dylematy - przynajmniej kilku.Jak okna już są a nie mają szyby hartowanej to głupotą jest je wymieniać !Nie lepiej okleić szybę odpowiednią folią ? Przynajmniej jak wypadnie to w jednym kawałku, a przy okazji można sobie szybę przyciemnić lub zrobić na lustro. Jak ktoś się "ugotował" ze zwykłą szybą i mu to przeszkadza - a do tego dyspnuje $$$, to sobie może zewnętrzne rolety dokupić. Na pewno będzie i taniej i lepiej niż wymiana okna na nowe z hartowaną szybą.Reszta nie-fatalistów wybór może w prosty sposób uzależnić od ceny. Należy się zastanowić czy kupić droższego Fakro czy tańszego Optilighta, a różnicę zainwestować w np. grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A kto mówi o wymianie okna? Wystarczy wymienić szybę. Reprezentuję pogląd, że przed kupnem taniochy należy się dobrze zastanowić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobvilla 02.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Spójrz na ofertę firmy OMAN.Na ostatniej Budmie, widziałem ich okna i naprawdę sa niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts