Grreeg 31.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kochani doradźcie z czego zrobic parapety do ciemnych okien (dąb włoski).Myśle nad ciemnym marmurem ale ponoć sie szybko plami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 31.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie jestem zwolenniczką kamiennych parapetów, jakieś takie zimne. Uwielbiam za to drweniane. Myślałeś może o takich? Wyglądają super o są o wiele przyjemniejsze w dotyku. W poprzednim mieszkaniu miałam bukowe, szerokie, lite, nie klejone. Były super. Teraz mam jakieś takie chudzielce z lepionego marmuru, niesympatyczne. Obawiam się jednak, że wymiana to zbyt duża rewolucja, więc zastanawiam się nad jakąś atrapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 31.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 polecam granit,nie groza zadne kółka od doniczek, odbarwienia od slonca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 polecam granit, nie groza zadne kółka od doniczek, odbarwienia od slonca itp. Dokładnie - u nas również do ciemnej stolarki parapety z granitu Multicolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts