inzynierooo 31.10.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Proszę komentowac i pytac, odpowiem na wszystko wmiare możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 31.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 witajcie, 3mamy kciuki..wpisujcie..co planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 31.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam kolejnego Salsomaniaka Widzę ,że ławy już są,przynajmniej zaszalowane.Będą wdzę przypory na rogach domu.Ja początkowo miałem rezygnować,i robić ze styro,ale chyba zrobie już od fundamentów.Zmieniłem zdanie po zobaczeniu fotek Salsy z tymi przyporami i uznałem że chcę je mieć od razu Napisz skąd jesteś i czy robisz jakieś zmiany? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 31.10.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja również postanowiłem, ze od razu robimy te przypory, dodaje to niesamowicie uroku, podczas zalewania ław poszło przez to troche więcej betonu ale czego to się nie robi aby domek dobrze wygladał. Za duzo zmian nie będzie, napewno podniesiemy górę o 1 lub 1,5 pustaka i zrobimy schody betonowe a co dalej to nie wiem, pewnie podczas prac jeszcze wyjdzie co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 02.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 czasami zmiany przychodzą do głowy same w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 04.11.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dokładnie i własnie patrząc na wjazd do garażu stwierdzilem że jest dość wąski i chyba trzea go będzie poszerzyć o tych kilkanaście centymetrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam gratuluję założenia następnego dziennka budowy Salsy, muszę przyznać że prace szybko postępują.Mam pytanie odnośnie komina a dokładnie wentylacyjnych ile macie ich w salonie bo My też zamierzamy dać kominy systemowe jeden do kominka drugi do kotłowni i zastanawiamy się jeszcze jak rozwiązać wentylację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej, bardzo podoba mi sie Wasz projekcik.... Widze, ze roboty ida pelna para... zazdroszcze stopu Nasz tez ma zaczac powstawac lada dzien... a czy zacznie to zobaczymy Zycze ladnej pogody i zapartych budowlancow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 06.11.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 są 3 wentylacyjne tak jak w projekcie, jeden do kominka jeden do kuchni i jeden do łazienki na górze, dodam zdjęcie poglądowe w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 06.11.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a robota rzeczywiście idzie pełną parą, udało się znaleźć naprawde dobrych budowlańców, aby tylko pogoda była bardziej łaskawa bo niestety ale powoli mrozy idą no i przydało by się w totka coś ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.11.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 są 3 wentylacyjne tak jak w projekcie, jeden do kominka jeden do kuchni i jeden do łazienki na górze, dodam zdjęcie poglądowe w dzienniku Dziekuję za informację bo Nam wyszło by że musimy dać 4 wentylacyjne w salonie i zastanawiam się jak je ustawić czy dać w jednym ciągu tak ja Wy macie czy dwa za komin z tyłu bliżej kuchni ale wtedy komin miałby nie ciekawy kształt.Pozostałe dwa do kotłowni czyli w pokoiku na dole a tam nie chcemy dawać więcej bo ten komin będziemy mieć w sypialni u góry a im większy tym będzie to gorzej wyglądać.Zdjęcia poglądowe będą pomocne chętnie popatrzę Dziekuję za odpowiedż i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zdjęcia są kominy widać elagacnko właśnie tak myślałam że jeden wentylacyjny jest razem z kominem połączony bo jakiś szerszy Mi się wydawał no to macie trzy czy tam też będzie górna łazienka podpięta?Mi wyliczyli że cztery jeden to kominek drugi salon trzeci kuchnia a czwarty górna łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 07.11.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no u nas tak samo jeden dymny do kominka ten największy z rurą i 3 wentylacje do salonu, kuchni i lazienki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzięki za zdjęcia i odpowiedzi w sprawie kominów.Widzę płyta wylana a najlepiej podoba Mi się przypora fajnie będzie wyglądać w efekcie końcowym.Mam znowu pytanko ile stali poszło na płytę i ile betonu bez pomieszczenie gospodarczego i garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 08.11.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Noo przypora wyszla naprawde dobrze, jestem z niej bardzo zadowolony. Co do stali to nie powiem Ci dokładnie ile poszło bo kupiłem troche więcej niż potrzeba by bylo na dom. Betonu na strop ( bez garażu i pomieszczenia gospodarczego ) poszło 11,5 m3 , grubość stropu zrobiliśmy na 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Prace na budowie postępują szybko, a przypora/słupek jest fantastyczna, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 13.11.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 chwilowy przestój w dzienniku budowy, strop sobie schnie a my walczymy z wodą i kanalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 25.11.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wszystko gotowe pod więźbe. Dobrze że idzie odwilż i będzie mozna wziąść sie do pracy. Do świąt musi być dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 25.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Tylko pozazdrościć; ładnie i szybciutko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 26.11.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzięki igma ale u Was na budowie prace też chyba idą do przodu bo fundamenty widzialem już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts