burifanek 25.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 DZIĘKI WIELKIE ZA ZDJĘCIA czyli komin cały jest w pokoiku w łazience tylko połączony ze ścianą tak też myślałam,dobrze to wygląda nie zajmuje sporo miejsca,też będziemy robić systemowe kominy do kominka i kotłowni szybsze do wymurowania i o wiele mniejsze od tradycyjnych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 25.01.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 29.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jestem ciekawa ile Was kosztował SSO, czyli to co zrobiliście do obecnego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 29.01.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To co mamy zrobione wyniosło nas około 75 tyśMajstrzy za cały dom chcieli 33 tyś z możliwością potargowania, z tym że więźbę, deskowanie i papowanie zrobiłem sam ze szwagrem tak więc majstrzy dostali 23 tyś. Muszę się jeszcze z nimi dogadać odnośnie wylania tarasiku prze wejściem i tarasu od strony ogrodu aby ten etap budowy już zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 30.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 W tych 75 tyś jest też położenie i przyłączenie wody i kanalizacji no i polowa zaliczki za prąd (ktory będzie na wiosne) tak więc Salsa jest w pelni "uzbrojona" i niebezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 01.02.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Są rozszalowane schody, i jestem z nich bardzo zadowolony, mysle że wyszły bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 01.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No ja też myślę,że piknie Ci wyszły te schody.Napisz czy wygodne?Wizualnie na pewno będą dodawały uroku,no i jeszcze to dodatkowe miejsce w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 01.02.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dla mnie osobiście bardzo wygodne, a wszyscy którzy po nich chodzili nie narzekali tak więć nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmwitaszek 19.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To co mamy zrobione wyniosło nas około 75 tyś Majstrzy za cały dom chcieli 33 tyś z możliwością potargowania, z tym że więźbę, deskowanie i papowanie zrobiłem sam ze szwagrem tak więc majstrzy dostali 23 tyś. Muszę się jeszcze z nimi dogadać odnośnie wylania tarasiku prze wejściem i tarasu od strony ogrodu aby ten etap budowy już zamknąć to chyba nie dużo prawda? a z jakich okolic jestes? i z czego budujesz czy to pustak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 20.02.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Okolice Olsztyna Salsa jest z najzwyklejszego pustaka o standardowych wymiarach 24x24x59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmwitaszek 20.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzięki za odpowiedźczy tzn. że taka technologia jest sporo tańsza bo jak przeliczałam materiały to nie było zbytniej różnicy na samych materiałachale nie mam pojęcia jak murarze sie do tego odnoszą z wyceną, czy wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 07.06.2009 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Po długiej przerwie ( spowodowanej oczywiście brakiem gotówki ) troszke ruszyło się na naszej budowie. Salsa dostała duży taras z tyłu i malutki z przodu.Postanowiliśmy ogrodzić działkę. Połowa ogrodzenia już jest. Między słupkami będą po 3 poziome deski z oflisami. Jestem ciekaw jak to wyjdzie Kilka zdjęć w dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No witam po długiej przerwie z kasą to zawsze jest problem bo przy budowie wiecznie jej brakuje Taras wyszedł super większy na pewno lepszy ale u Nas niestety musi być taki jak w projekcie miejsca z tyłu nie za wiele.U Nas robią więżbę z niecierpliwością czekamy na końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 13.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 witaj,już myślałam ,że nigdy nie dodasz kolejnych zdjęć pięknie wyszło,u nas też jest powiększony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 03.07.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No pięknie pięknie , moim zdaniem to taraz już w projekcie powinien być zaprojektowany na większy, polecam kazdemu posiadaczowi salsy powiększyć taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 11.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 witam! dopiero teraz znalazłam wasz dziennik kolejna Salsa do obejrzenia życzę powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 20.01.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 W końcu możemy dalej działać - JEST KREDYT Czekamy na poprawę pogody i ruszamy ostro do przodu Najpierw zmiany:- kominek przeniesiony na przeciwną ścianę- w pomieszczeniu gospodarczym piec c.o. moderator Hajnówka- w sypialni na górze garderoba Następnie dach (dachówka BRASS) Oby tylko pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam po długiej nieobecności zaczęło się coś dziać na budowie widzę że dachówka się kładzie życzę powodzenia w dalszych pracach budowlanych chyba wszyscy zadowoleni czekamy na nowe zdjęcia i wpisy w dzienniku co nowego się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 09.03.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oj bardzo zadowoleni, ostatnio do 15 nie mogłem wysiedzieć w pracy tak się chciało jechać na budowe i podziwiać posuwające się do przodu prace. Po dachu montujemy okna i drzwi.Możliwe że jeszcze w tym tygodniu wejdzie elektryk (jeśli ktoś będzie kupował przewody, puszki itp do instalacji to polecam poszukać na necie, mi za wszystko wyszło ponad 200 zł taniej niż z rabatem w hurtowni u mnie w mieście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts