Mariusz22 04.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mógł byś mi powiedzieć ile stali poszlo na zazbrojenie stropu bo ja chyba tesz zdecyduję się na strop monolityczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 06.12.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jak już wcześniej pisalem nie wiem dokładnie ile stali poszło na strop bo brałem odrazu na cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 07.12.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Są już prawie całe szczyty i część więżby. Więźbe robimy we dwoch ze szfagrem dlatego powoli to idzie ale za to dokładnie. Było trochę kombinacji i opuściliśmy lekko jętki aby sufit był niżej bo cala gura została podniesiona o 1 pustak. No i najwazniejsze są schody :) Udało się je skrócić i zrobić bardziej zabiegowe dzięki czemu wiatrołap się powiekszył i znalazło się miejsce na szafe, zresztą wszystko jest na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.12.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 a czy te schody to teraz zajmują mniej miejsca? Wiatrołap powiększasz przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Jak dobrze widzę to zwężyliście drzwi wejściowe na ile zostawiliście otwór?czy u góry jak laliście strop zrobiliście podobnie jak ma sienna to znaczy chodzi Mi czy tą pustkę nad schodami pomniejszyliście i daje to większy przedpokoik u góry i łatwiejszy dostęp do okna dachowego bo ze zdjęć wygląda że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 07.12.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Tak schody zajmują mniej miejsca przez co powstała luka w wiatrołapie idealna na szafę. Drzwi wejściowe będą setki, a na górze bedzie większy przedpokój, tzn jest plan aby troszkę powiększyć jeszcze lazienke ale to wszystko dopiero po skączeniu dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 26.12.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Wesołych Świąt Wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.12.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No! jak na dwie osoby to nieżle z więżbą się uwinęliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 03.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gratulacje super dziennika wejście do domku też bardzo mi się podoba a konkretnie Salsowy słupek i łuk I Wszystkiego Dobrego w 2009 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 05.01.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dziękuje właśnie te drobne elementy jak np ten słupek i łuczek przed wejściem dodają niesamowicie uroku Salsie, nie ma co z nich rezygnować/ Niestety przyszły mega mrozy i wszystko ustalo z niecierpliwością czekam na ocielpenie jak pewnie większość budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 15.01.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jest Dach !!! Po wielkich bojach w mroźne dni udało się zadaszyć Salsę. Czas na murowanie ścianek wewnętrznych. Mam nadzieje, że reszta budujących także wygrała z mrozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 15.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No piknie.A krokwie na budynku jak długie zamawiałeś? Ja zamówiłęm na 6,5 m nie wiem czy będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 15.01.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Smiało wystarczą, ja miałem coś w granicach 6 - 6,20 m wszystkie nie były równe bo nie zamawiałem gotowych tylko sam przecierałem z fachowcem, ale zawsze lepiej jak jest zapas to można podciąc jak są np jakieś spękania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 21.01.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Scianki na górze idą do góry fajnie to wychodzi, powiększyl mi się przedpokoik na górze dzieki czemu powiększe troche łazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 21.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia? Podpinam się pod igmę też chętnie popatrzę zwłaszcza jak ta łazienka wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 22.01.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dziś bedą zdjęcia lazienka ma taki sam kształt jak oryginalna z projektu tyle że jest bardziej rozciągnięta w stronę schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Widzę nowe fotki i przedpokoik powiększony oraz łazienka.Czy ścianę z sypialni na której jest wejście wysunęliście do przedpokoiku bo tak to wygląda.Jeżeli moglibyście wstawić zdjęcie ściany z kominem u góry w pokoiku jak to wygląda czy dużo miejsca komin zajmuje?Prace postępują a Wy chyba już nie możecie się końca doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 25.01.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Komin zajmuje malutko miejsca ( i to jest jeden z plusów komina z gotowych elementow) napewno murowany z cegłu zajął by więcej. Dziś zrobie zdjecia tej scianki. No koniec jest już bliski. Zostaje tylko wylać tarasik przed wejsciem i z tylu duży taras (trochę go powiększymy w stronę ogrodu) i to będzie na razie tyle. Nie wiemy co będzie dalej, sytuacja jaka jest z kredytami każdy widzi a bez tego nie wykończymy naszej salsy Czas pokaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 25.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiem że z kredytami teraz krucho,kryzys wszystkim daje się we znaki ale trzeba być dobrej myśli,jak nie z kredytem to bez a Salsę na pewno wykończycie Mam jeszcze pytanie czy komin wchodzi coś w łazienkę czy cały jest w tym małym pokoiku na górze?Dzięki za odpowiedzi jak się nie widzi wszystkiego to trzeba pytać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts