burifanek 09.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oj bardzo zadowoleni, ostatnio do 15 nie mogłem wysiedzieć w pracy tak się chciało jechać na budowe i podziwiać posuwające się do przodu prace. Po dachu montujemy okna i drzwi. Możliwe że jeszcze w tym tygodniu wejdzie elektryk (jeśli ktoś będzie kupował przewody, puszki itp do instalacji to polecam poszukać na necie, mi za wszystko wyszło ponad 200 zł taniej niż z rabatem w hurtowni u mnie w mieście) To super że wszystko idzie do przodu My będziemy robić prąd niedługo i elektryk ma zrobić z materiałem ale muszę porównać jego ceny z cenami na internecie bo być może będzie taniej niz tam gdzie on się zaopatruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 26.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Fajnie, że postawiliście na Salsę , my tez działamy z elektryką i ruszyliśmy z tynkami na poddaszu, aż nie mogę doczekać się końcowego efektu, powodzenia życzę i pozdrawiam! Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 28.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam jak prace ja też mam salsę, jestem na etapie wykończeniówki. Jeśli masz ochotę zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts