bratki 31.10.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Właśnie przeczytałam, że występuje w roli miernika temperatury związku, a raczej etapu, na którym się partnerstwo znajduje; spotykam ją w jadowitych dowcipach, i pogardliwych uszczypliwościach znajomych. Mój mąż upiera się, że koniecznie musi by zamknięta (tzn. upiera się przy tym pomiędzy użyciami - na szczęście). A ja nie mogę zrozumieć, jakie to niby plagi mogą spaść na ludzkość z powodu wertykalnego położenia kawałka plastyku nad przejrzystą tonią krystalicznie czystej wody, wyjaławianej regularnie domestosem i w temperaturze nie sprzyjającej rozwojowi niczego. Wyjaśni mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój mąż upiera się, że koniecznie musi by zamknięta ... Może się boi, że wpadnie? http://grovesmedia.files.wordpress.com/2008/04/head-toilet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.11.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 a może macie szczury?http://freshbeginninghomes.com/db5/00444/freshbeginninghomes.com/_uimages/rat_toilet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.11.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nie chcę Cie straszyc ale Twój Mąż jest prawdopodobnie kobietą. To One każą nam zamykać klapy. To one każą nam opuszczć deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 to je prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nie chcę Cie straszyc ale Twój Mąż jest prawdopodobnie kobietą... Jak Kopernik... i Maria Curie-Skłodowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nie chcę Cie straszyc ale Twój Mąż jest prawdopodobnie kobietą. To One każą nam zamykać klapy. To one każą nam opuszczć deski. Na pewno jest kobietą!!!!!!!!! I pewnie jeszcze mu/jej przeszkadza obsikana deska?! Ale jak masz wątpliwości to zrób test i zapytaj czy mu/jej przeszkadza obsikana deska? Jak tak to znaczy "kobieta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Lepsza klapa niż pisuar, który małż postanowił był zamontować w toalecie w nowym domu.Rzeczony pisuar umiejscowiny jest mnie więcej na wysokości twarzy kogoś ,kto siedzi na toalecie.Jeśli go nie zdejmie to przy pierwszej okazji, niechcący go stłukę na drobny mak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ależ siedząc można od razu np. myć zęby rano, gdy człowiek się spieszy i szkoda każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 01.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ja nie rozumiem dlaczego ktos nie opuszcza deski to po co ona tam jest ?? co do szczurów to podobno byly takie przypadki że wyłaziły własnie poprzez kanalizacjie itd. swoją droga ostanio słyszałem że w polsce czy w europie zauważono przyrost populacjii szczurów i ostatnio idac swoim miastem ,główna ulica przechodze kolo malego chłopczyka (4-5lat) który schyla sie i cos robi przy oknie do piwnicy w kamienicy.wiecie jaki było moje zdziwienie jak zobaczylem że on patykiem wali w szczura który łazi po kracie w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 01.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ...jaki było moje zdziwienie jak zobaczylem że on patykiem wali w szczura który łazi po kracie w oknie patykiem, bo tym naczelne różnią się od innych zwierząt, iż potrafią korzystać z narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Tu zamykają...http://www.bermudy.pl/bermudy/1,88680,5061888.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Właśnie przeczytałam, że występuje w roli miernika temperatury związku, a raczej etapu, na którym się partnerstwo znajduje; spotykam ją w jadowitych dowcipach, i pogardliwych uszczypliwościach znajomych. Mój mąż upiera się, że koniecznie musi by zamknięta (tzn. upiera się przy tym pomiędzy użyciami - na szczęście). A ja nie mogę zrozumieć, jakie to niby plagi mogą spaść na ludzkość z powodu wertykalnego położenia kawałka plastyku nad przejrzystą tonią krystalicznie czystej wody, wyjaławianej regularnie domestosem i w temperaturze nie sprzyjającej rozwojowi niczego. Wyjaśni mi ktoś? Twój mąż prawdopodobnie obejrzał na Discovery reportaż o tym co sie dzieje z bakteriami jak się spuszcza wodę przy otwartej klapie. Moja koleżanka w pracy tez ma po tym programie traumę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 O ludzie Ten watek nasunął mi wspomnienia z czasów, gdy z okazji dnia dziecka moje miało wycieczkę do jednostki wojskowej. I tam musiał skorzystać... Jako ze był w wieku wczesnoprzedszkolnym udałam sie z nim i dzięki temu mogłam zapoznać się z dwoma stronicami A4 przylepionymi na scianie i zawierajacymi instrukcje korzystania z muszli klozetowej. Instrukcja napisana była jezykiem prostym i zwięzłym. W punktach /do dzis załuję, ze nie miałam jeszcze komórki z aparatem :(/. Zawierała dokładny i nader szczegółowy spis czynnosci, które żołnierz powinien wykonać, z uwzględnieniem podziału na dwie potrzeby fizjologiczne . Zamknięcie klapy na finiszu było w obu wypadkach :) Fascynującą to była lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.11.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Trauma traumą, ale co to ma do rzeczy w sprawie temperatur związków? Do wojska to mnie chyba nie przyjmą... ale mogę się zrewanżować perełkami co do BHP pracy z komputerem. W kilkustronicowej instrukcji na ścianie znalazłam kiedyś m.in. "Do pracy przy komputerze należy przystępować w stroju schludnym". Dwóch inżynierów się podpisało z nazwiska pod tymi rewelacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.11.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Trauma traumą, ale co to ma do rzeczy w sprawie temperatur związków? Do wojska to mnie chyba nie przyjmą... ale mogę się zrewanżować perełkami co do BHP pracy z komputerem. W kilkustronicowej instrukcji na ścianie znalazłam kiedyś m.in. "Do pracy przy komputerze należy przystępować w stroju schludnym". Dwóch inżynierów się podpisało z nazwiska pod tymi rewelacjami. Też dobre A co do temperatur, to słyszałam /tak bardziej u cioci na imieninach/, ze rzekomo zony bardzo denerwuje notoryczne niespuszczanie desek/nie klap/w ww urzadzeniu i tolerują to dopóki temperatura związku jest wysoka. Gdy owa spada. podobno negatywne emocje żon wybuchają z siła tsunami, nierzadko powodując kryzysy w związku a nawet rozwód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ja nie rozumiem dlaczego ktos nie opuszcza deski to po co ona tam jest ?? żeby stała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie chcę Cie straszyc ale Twój Mąż jest prawdopodobnie kobietą. To One każą nam zamykać klapy. To one każą nam opuszczć deski. Na pewno jest kobietą!!!!!!!!! I pewnie jeszcze mu/jej przeszkadza obsikana deska?! Ale jak masz wątpliwości to zrób test i zapytaj czy mu/jej przeszkadza obsikana deska? Jak tak to znaczy "kobieta" Dobry test, tylko ja bym inaczej interpretowała wyniki. Jak mu przeszkadza, to mężczyzna a jak jej przeszkadza, to kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 10.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie wydaje Wam się, że wątek jakby odchudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 10.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie wydaje Wam się, że wątek jakby odchudzony gratuluje refleksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts