Luc Skywalker 10.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie wydaje Wam się, że wątek jakby odchudzony To kwestia mody . Teraz wszystkie sie odchudzaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zauważyliście,że przed kompaktami deska sedesowa ZAWSZE opadała na plecy?I albo był drut co ją trzymał,albo guma,albo klapka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zauważyliście,że przed kompaktami deska sedesowa ZAWSZE opadała na plecy? I albo był drut co ją trzymał,albo guma,albo klapka... ale to była pozycja niekatolicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 12.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Zanim zaczniemy poważną dyskusję w temacie opuszczonej deski zdefiniujmy pojęcie opuszczonej i podniesionej deski. Bo tak naprawdę deska przyjmuje 3 pozycje - gotowa dla faceta, gotowa dla kobiety i zupełnie niegotowa Przy czym co twardsi faceci korzystają także w pozycji dwa a najtwardsi (tacy po pół litrze) korzystają w każdej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.11.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Przedmówca pozwoli, że sprostuję: tutejszy dyskurs nie dotyczy banalnej "deski". Tu rozmawiamy o "klapie" i to w odpowiedzialnej funkcji miernika temperatury związków. Mam nadzieję, że w tak nakreślonych ramach możemy liczyć na znaczący i doniosły (nie mylić z "donośny") wkład z Pana strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Mam nadzieję, że w tak nakreślonych ramach możemy liczyć na znaczący i doniosły (nie mylić z "donośny") wkład z Pana strony. wkładem to się różni długopis od prezerwatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu ......a mnie jest też obojętne czy opuszczona, czy podniesiona, ważne żeby sucha była (jak przyjdze dwójkę zrobić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 13.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu Aha, czyli tylko twoja wygoda jest ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu a nie wkurza cię nie połozenie przed ich sikaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 13.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wg Feng shui jak klapa jest otwarta to pieniadze z domu uciekaja Ps Ja tez ogladalam na Discovery ten program i tez mam tarume. U mnie klapa jest zamknieta odkad mam male dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.11.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Na Discovery z całą powagą pokazują też ufoludki i duchy... to ja nei wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu Aha, czyli tylko twoja wygoda jest ważna? moja i córki, a poza tym nam sie nie zdarza, aby jakies kropelki się gdzieś rozprysły Kibelki to rewir męża /sprzątanie/ a nie wkurza cię nie połozenie przed ich sikaniem? oni muszą sobie deske podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 14.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 oni muszą sobie deske podnieść Powinnaś mieć tutuł "najbardziej empatyczna kobieta na forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu Aha, czyli tylko twoja wygoda jest ważna? moja i córki, a poza tym nam sie nie zdarza, aby jakies kropelki się gdzieś rozprysły Kibelki to rewir męża /sprzątanie/ a nie wkurza cię nie połozenie przed ich sikaniem? oni muszą sobie deske podnieść Ah! ja mam trzech panow w domu (lat: 37, 12 i 7) i dwa kibelki zawsze rooowno obsikane i kropelki na podlodze tez sa... Co tydzien rano w sobote na kolala i szoruje....kiedys sie buntowalam, ale Pan Maz twierdzil, ze to nie On obsikuje wszystko na okolo tylko chlopacy trenuja i im nie wychodzi....na dzieci przeciez nie moge krzyczec, bo sie ucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hhh, a mnie jest obojętne czy klapa jest otwarta, czy zamknieta. Nawet wolę, aby była otwarta. Wqrza mnie za to nie położenie deski przez panów po ich sikaniu Aha, czyli tylko twoja wygoda jest ważna? moja i córki, a poza tym nam sie nie zdarza, aby jakies kropelki się gdzieś rozprysły Kibelki to rewir męża /sprzątanie/ a nie wkurza cię nie połozenie przed ich sikaniem? oni muszą sobie deske podnieść Ah! ja mam trzech panow w domu (lat: 37, 12 i 7) i dwa kibelki zawsze rooowno obsikane i kropelki na podlodze tez sa... Co tydzien rano w sobote na kolala i szoruje....kiedys sie buntowalam, ale Pan Maz twierdzil, ze to nie On obsikuje wszystko na okolo tylko chlopacy trenuja i im nie wychodzi....na dzieci przeciez nie moge krzyczec, bo sie ucza... Oj, u mnie by to nie przeszło. Syn też sie już wprawia w myciu łazienki A mąż po nim poprawia. Stwierdziłam, że jak będa sikac na siedząco, to ja moge wtedy sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzieki Majeczko A juz myślałem, że jestem jedynym "przyuczonym" do siadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 doceńcie dobrą wolę panów mogliby nawet klapy przed sikaniem nie podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czytam i nie wieżę Facetowi kazać sikać na siedząco? Dobre sobie....... Trzeba trenować dużo I dochodzi dodatkowa niepotrzebna rzecz: trzeba ściągać gacie i spodnie....tyle zachodu z tym....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a co do obsikiwania deski podobno kropka , jakiś ciemny punkcik naklejony wewnątrz muszli "zmusza " panów do celowania w niego co prawda doświadczenie robiono na pisuarach ale może w muszli też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts