Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fermacel - łączenie na skosach

fido

Recommended Posts

Na szybkich obrotach dla G-W fermacella zrywa nawet w łatach drewnianych i CD 60 0,6mm trzeba wyczuć i pod koniec zwolnic tak jak z pchełkami.

Wszystkie profile metalowe w eu sa sklasyfikowane do klasy A1 bez badań i stosowane jako przegrody poziome lub pionowe ogniowe.

Wszystkie płyty do grubości 15mm można zamocować montażówką bez problemu. Dopiero przy płytach krzem. i g-w 20 zaczyna się kłopot, nie mam w okolicy płyt g-k 20-25mm więc daję luz. Ogólne wrażenia do poprzednich profili +9 bo tamte dostały +1 za fakt istnienia.

Na tej podstawie moge powiedzieć, że chylę czoła.

Imam się tego zawodu parę lat w większości na obczyźnie - kanada /tu u mojego pracodawcy dominuje Sheetrock/, niemcy /to bywa różnie to raz kanuf to rigips a czasem farmacell i inne wynalazki rodem z polski/ w tym parę razy w polsce.

Chętnie dowiem się czegoś o polskich zwyczajach. Jeżeli masz doświadczenia - dobre i złe to pisz.

Mogę wzamian oddać parę doświadczen o winylach i automatach.

Szczecin a uważasz, że różni się od Poznania czy Katowic.

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...