Aedifico 19.04.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 mnie jednak interesuje ten przekrój szczególnie podłużny jest z pewnością interesujący Przepraszam bardzo ale przekrój podłużny ławy jest w kategorii ŚT a co za tym idzie wszelkie udostępnianie informacji w tym względzie zgodnie z art. 997 KK karalne do 10 lat więzienia. Więc przekroju podłużnego nie uwidim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 19.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Jeszcze, jeszcze. Kontynuujcie, to świetny serial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ... choć "daggulka" uważa,że ja facet jestem... W sumie wypowiedzi daggulki czynią z niej jeden z autorytetów forum, ale w tej kwestii... wyrób se własne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 akurat w tej kwestii mogę śmiało stwierdzić,że mam wyrobione zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 08.11.2011 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 przypomniało mi się i odgrzewam starego kotleta w związku z artykułem w muratorze http://porady-budowlanka.blogspot.com/2011/07/pekajacy-dom-wizja-lokalna-na-ratunek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bjj 23.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam, mam pytanie do fachowcow. dom budowany w latach 80, 7x7 metrow z piwnica i uzytkowy poddaszem, od kilku lat pojawiaja sie na scianach drobne pekniecia, takze w rogach pokoju, pekniecia znajduje w calym domu, dodatkowo delikatnie peknieta jest sciana w piwnicy - nosna sciana wewnatrz, a takze na zewnatrz - jakby peknieta lawa. Nie mam pojecia czy lawy byly zbrojone, budowali podobno "fachowcy" bez dyplomow, Co robic? Poradzono mi by powbijac pod domem zastrzyki z betonu, czy to dobre rozwiazanie? pozdrawiam i licze na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 23.02.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Prosimy o zdjęcia. Tylko nie zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bjj 26.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ok dzis zrobie zdjecia i jutro umieszcze, co do tych zastrzykow to chodzilo o mikropale iniekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 07.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 podczepię się tutaj dom podpiwniczony, gleba piaszczysta, więc mam duzo piachu, chce samemu zrobić fundamenty, w projekcie mam chudziak 10cm gruby i 90 szeri na to ława fundamentowa 60/30, chudziaka chce zrobić następująco: szalunki i w nie sypać mieszankę cementu z piachem na sucho, ubijać i zlać wodą na koniecktoś tak robił i czy da radę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 08.03.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 podczepię się tutaj dom podpiwniczony, gleba piaszczysta, więc mam duzo piachu, chce samemu zrobić fundamenty, w projekcie mam chudziak 10cm gruby i 90 szer i na to ława fundamentowa 60/30, chudziaka chce zrobić następująco: szalunki i w nie sypać mieszankę cementu z piachem na sucho, ubijać i zlać wodą na koniec ktoś tak robił i czy da radę tak? Taki sposób jest wystarczający i sprawdza się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 08.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dzięki, chudziaka robić na folii czy bezpośrednio na gruncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts