ciapek33 01.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 WitamCzy ktoś posiada ten kocioł. Jestem zdecydowany na niego w 90% ale chciał bym poznać opinie innych użytkowników najlepiej którzy już palą w tym kotle. Gdy dzwoniłem do producenta i powiedziałem że chcę palić miałem, to odradzili mi ten kocioł że dzisiejszy miał nie spełnia wymogów tego kotła.Czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 01.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Poszukaj postów forumowicza lbryndal , jak dobrze pamiętam.On opisywał kocioł Opal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 01.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 na forumbudowlane.pl w instalacjach grzewczych pisze forumowicz Jarecki79 który cos z ta firmą ma wspólnego i można się trochę dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walerianczyk 01.07.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 I jak kociloek smiga czy inny jest zakupoiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts