magi 01.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Skoro jest temat dla odchudzających się to może stworzyć temat chudych. Tylko nie wiem co w nim radzić jedz za dwóch Wiecznie jestem wyzywana od śledzia, kościotrupa i anorektyczki a prawda jest taka, że jak mam ochotę to jem jak nie to nie nienawidzę się przejadać no w święta to wiadomo się nie da jak to kiedyś ktoś powiedział" jem po to żeby żyć a nie żyję po to żeby jeść" ma ktoś takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Wagę trzymam od matury.A było to ho,ho, lat temu. Chyba ta ciągła gonitwa trzyma mnie na jednym poziomie wagi. Przytyłem chyba tylko raz... w wojsku...bo miałem kolegę co ćwiczył joge itd. i nigdy nie jadł obiadu.Miałem dziennie dwa obiady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Wiecznie jestem wyzywana od śledzia, Ja także, ale to dlatego, że jestem ze Szczecina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Tylko nie wiem co w nim radzić jedz za dwóch Może powinnaś się poudzielać w wątku obiadowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Skoro jest temat dla odchudzających się to może stworzyć temat chudych. Tylko nie wiem co w nim radzić jedz za dwóch Wiecznie jestem wyzywana od śledzia, kościotrupa i anorektyczki a prawda jest taka, że jak mam ochotę to jem jak nie to nie nienawidzę się przejadać no w święta to wiadomo się nie da jak to kiedyś ktoś powiedział" jem po to żeby żyć a nie żyję po to żeby jeść" ma ktoś takie problemy Nie wiem jak tak można Ja ciągle mam ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Śledzie Tedii może ja powinnam do wojska Q-bis no to rozumiem Joshi gotowanie to ... hmmm jakby nie moja bajka Edytko można, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Co chude to zmierzłe ...i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Co chude to zmierzłe ...i tyle oj tam Selim gadasz patrząc po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Co chude to szybkie. Widzieliście strusia pędziwiatra? Chował się za znakiem drogowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Co chude to zmierzłe ...i tyle oj tam Selim gadasz patrząc po sobie Ti...ech... kiedy to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 kartofle, makaron, chleb, masło, ciasta szczególnie serniki, torty. 3 pierwsze rozbychają kichy a pozostałe walą kaloriami po uszach, że ho,ho,ho Spghetti, pizza też robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpkb 11.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja jestem śledziem z wyboru... Tylko ARKA GDYNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja jestem śledziem z wyboru... Tylko ARKA GDYNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts