sagittarius 01.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam!"Połozyłem" płytki na zewnętrznych parapetach okiennych. Nie wyszły idealnie przy "kontakcie" z framugą okna, bo najistotniejsza była dla mnie jedna linia i poziom na zewnątrz. Czym wypełnić i uszczelnić szpary na nieregularnej granicy płytki - framuga: akrylem, fugą, czy silikonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 01.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 silikonem w kolorze fugi w sumie fuga tez by była oki kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagittarius 01.11.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 A dlaczego nie akrylem? Tak prawdę mówiąc pytam tylko dlatego, bo mam brązowy akryl w kolorze fugi, a silikon mam, ale - biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 01.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 bo akryl nie jest do tego stworzony raczej pod malowanie sie go daje i wewnątrz budynków tak samo nie nadaje sie do łazienki zrobi się czarny zapleśnieje itd chociaż jesli masz brązowy na zbyciu ja bym nim zrobił brazawy to nie biały i nie będzie na nim znac brudu a zresztą nawet jak cos sie z nim będzie działo łatwo sie go usuwa na pewno łatwiej niż silikon wiec w takim przypadku ja bym zrobił tym akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.11.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Framuga pracuje,więc chyba lepiej silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 02.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 akryl tez jest elastyczny wiec nie ma znaczenia ten aspekt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a silikon mam, ale - biały.no to szybka wizyta w sklepie i już będziesz miał brązowy silikon. Ja bym na to rozwiązanie postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 06.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Akryl jest pod malowanie a nie do łazienki jako uszczelniacz!! z dużą ilością wody się rozpuści tobie ,fachowa propozycja to sylikon pozdro isko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts