techniczny kostrzewa 09.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 OSTRZEGAM przed kupowaniem tego pieca - mam rok - ciągle grzeje nie tak, wystarczy krótka przerwa w dostawie prądu, żeby się zapychał, przestawał pracować albo zawleczka się przepalała. W dodatku serwisanci w Gdańsku są beznadziejni - jeden nie potrafił porządnie nawet wyczyścić pieca, inny jak usłyszał, że powinien naprawić zawleczkę w ramach gwarancji - w ogóle się nie pojawił. Jeszcze inny (który go zresztą montował) po roku prawie przyjechał zamontować część, której od razu nie zamontował bo nie miał - pojemnik na wodę - i zaśpiewał 250 zł! za coś, co powinien zrobić od razu. Szkoda słów- nie kupujcie tych pieców!!! ciekawe spostrzeżenie prowansja Lokalizacja: Gdańśk Kod pocztowy: 80-732 Zarejestrowany 07-10-2010 Ostatno aktywny: 07-10-2010 17:25 Kluby użytkownik: Budowa - wymiana doświadczeń Mój dom: kiedyś zbuduję to w końcu jest ten kocioł niedziałający czy nie ? OSTRZEGAM przed kupowaniem tego pieca - mam rok - ciągle grzeje nie tak, wystarczy krótka przerwa w dostawie prądu, żeby się zapychał, przestawał pracować albo zawleczka się przepalała. W dodatku serwisanci w Gdańsku są beznadziejni - jeden nie potrafił porządnie nawet wyczyścić pieca, inny jak usłyszał, że powinien naprawić zawleczkę w ramach gwarancji - w ogóle się nie pojawił. Jeszcze inny (który go zresztą montował) po roku prawie przyjechał zamontować część, której od razu nie zamontował bo nie miał - pojemnik na wodę - i zaśpiewał 250 zł! za coś, co powinien zrobić od razu. Szkoda słów- nie kupujcie tych pieców!!! ciekawe spostrzeżenie prowansja - kotły mini bio i palniki platinum bio są w sprzedaży od 6 miesięcy a nie od roku techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/111118-wyb%C3%B3r-kot%C5%82a-na-pellet/page/2/#findComment-4316970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts