Olga 15.10.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 W jaki sposob ciekawie polaczyc podloge z paneli w salonie z podloga z terakoty w kuchni i wokol kominka. Projekt mojego domu znajdziesz na stronie http://www.wm.com.pl, projekt nazywa sie W10. Jak zobaczysz kuchnia ma szerokie drzwi prowadzace do salonu, ale planuje zamontowac tam tzw. drzwi garderobiane - beda zajmowaly mniej miejsca a kiedy bedzie to potrzebne bedzie mozna zamknac kuchnie np. przed goscmi. Kuchnie powiekszylismy o pmieszczenie gospodarcze, tak ze teraz ma prawie 16 m2. Nie wiem czy terakota z kuchni powinna wchodzic w obszar tzw. jadali i jak to ladnie polaczyc. Czy na ukos! Dodam tez ze podobaja mi sie takie dekory dajace efekt dywanu, ale jezeli nie uda sie ich ladnie zgrac to nie bede sie upierala . Jezeli mialabys chwile czasu to bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga 15.10.2003 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ta prosba jest oczywiscie do Kasiorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mamoot 15.10.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 i oczywiscie lepiej było ja umiescic w watku "Kasiorkowym" co tez sie stalo amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts