WróblowiceWrocław 02.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Zapraszamy do komentowania naszych zmagań z budową Opałka http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/opalek_536.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 To Kotecek bedzie pierwszy! Wasz Opalek jest przesliczny! Strasznie mi sie podoba. Szczegolnie, ze my budujemy zupelnie inny dom, o bardzo prostej bryle i dachu. Z tego co piszecie, teraz wyznaczacie granice dzialki. Kiedy zamierzacie "wbic lapate"? Kiedy funadamenty? Pewnie na wiosne? Gratuluje pomyslu, budowa domu to wspaniala i niezapomniana przygoda. Mnie nauczyla, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WróblowiceWrocław 11.11.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witamy Kotecek Dziękujemy za miły wpis .Faktycznie chcemy ruszyć na wiosnę,jeżeli uporamy się z całą biurokracją w urzędach.Właśnie oczekujemy na wydanie warunków zabudowy (sympatyczna pani ,poinformowała nas że się pośpieszą i nie będziemy czekać dłużej niż sześć miesięcy..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!).Dlatego stąd decyzja aby uporządkować działkę , wyznaczyć granice,ogrodzić,utwardzić drogę. ps Ale będziemy walczyć i żadne urzędasy nas nie powstrzymają. pozdrawiamy Cię Kotecek i wszystkich walczących z urzędasami w tym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 O, to jestescie na samym poczatku drogi! My mielismy straszne przejscia nie tyle co z urzedami co z nieuczciwym biurem architektonoczym w Nowym Brzesku. Jako ze mieszkamy w Dublinie, zlecilismy im zalatwienie nam pozwolenia na budowe (warunki zabudowy juz mielismy). To bylo w listopadzie 2007, w maju 2008 mielismy przyjechac do Polski na 2 miesiace rozpoczac budowe. Jak do nich dzwonilismy (a raz w ciagu tego czasu nawet bylismy osobiscie) zapewniali ze pozwolenie bedzia na 1 maja. W kwietniu nawet umowilam sie z nimi na tyczenie domu... Poczatkiem maja okazalo sie, ze nawet nie zlozyli podanie o powolenie na budowe... To co przez nich przeszlismy - ach, szkoda gadac. Na szczescie dom wybudowalismy. Teraz tylko mam jakies podejrzane wezwanie od Nadzoru budolwanego, zeby dowiezc im dziennik budowy. Troche sie tym stresuje... A Wam zycze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam serdecznie! My rowniez z mezem chcemy wybudowac Opalka pod Wroclawiem. Jestesmy dopiero na etapie wybierania projektu ale na 99% bedzie to Opalek. Kiedy bedziecie robic fundamenty? Czy moglibysmy miec duza prosbe? Czy ktoregos dnia bedziemy mogli podjechac na budowe? Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy szybkiej i sprawnej budowy!! Wiola i Bartek http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 05.12.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 WitamJakich zmien dokonaliscie w projekcie?? - znależliscie jakies ustawienie na TV ?? Co z wyjsciem na taras - zostaje tak jak jest czy coś zmieniacie by salon powiększyć??No i z jakich materiałów bedziecie budować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 20.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam Co prawda buduję Opałka 2G ale co opałek to opałek POWODZENIA! ps. Ja bym te cegly-niespodzianki zostawił . Albo sie przydadzą potłuczone pod utwardzenie drogi albo pod stemple xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WróblowiceWrocław 27.07.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witamy Cie Jerzyki My również zdecydowaliśmy się na opałka g2. Dzięki za życzenia .Będziemy często podglądać Twoje postępy . Tobie także życzymy powodzenia w realizacji Twojego Opałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 28.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 niech sie mury pną do góry ! Ja na razie na etapie fundamentów. mam nadzieję, że w końcu zaczną stawiać ściany bo będzie już coś widać i efekt zawsze lepszy Ja z energią miałem podobnie - oczekiwanie kilka miesięcy. Teraz w sumie to najgorzej jest z wodą - cyrki na całego (ale to nie miejsce aby o tym pisać). Powodzenai jeszcze raz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 25.03.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Opałek: domopalek.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Opałek. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts