lump praski 09.11.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tfu.............no to sie podlamalam. Ten cios byl celny , niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 e tam. nie ma czego. w koncu liczy sie serce, osobowosc i poglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tfu.............no to sie podlamalam. Ten cios byl celny , niestety. eeeee tam po co zadajesz takie pytania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.11.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zeby sie rozerwac....... O tyle cios byl celny, ze one sa rzeczywiscie nieladne Tak w ogole to mam wysoka samoocene - nie mylic z samozadowoleniem Jeszcze jak zmienie prace na wysoce dochodowa, z pejczem i w wysokich czarnych butach plus gustowne czarne wdzianko......... ...pelna kultura i kasa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zeby sie rozerwac....... ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Jak jeszcze jestem brzydka ? Piękna jesteś ..... jak nie wiem co. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.11.2008 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czuje sie zaskoczona......... ale niech zerkne w zwierciadlo........................... mmmm......tak......hm........ummmmm.......cos jest na rzeczy................. ............................................wiesz, ze Ty masz racje ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.11.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 jak to mawiają łotysze wełna nie wełna, byleby du.. pełna pewnie moja szlachetna woli pustą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.11.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Polka, gdy miedzy narodami swa uroda blysnie to .........( dokladnie nie pamietam ) oczy jak ksiezyce ........... cos tam jak wisnie..... .......... usta jak malina, a du.a jak dynia. Hemar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.11.2010 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Zyjesz tyle , ile zyjesz w pamieci ludzi....a jak nie zdazyles sie wyrobic zeby cie pamietali i to pamietali dobrze to zadne lastryko nie pomoze........ - No , już PO pierwszym :D:D - Nawet cmentarze w PO lsce - szczególnie te współczesne - są upiornie brzydkie - Edytowane 3 Listopada 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts